Sobota, 23. Októbra 2010, 08:08
ja si vždy hovorím, že lepšie mať blbca pred sebou ako mi má byť nalepený na nárazníku.. ked vidím, že je taký "inteligent" za mnou, tak dám ešte nohu z plynu, nech ma čím skôr predbehne bo takých naozaj milujem.. pustím ho nech si valí kade ľahšie, ked sa vyseká tak je to jeho problém, hlavne nech je ďaleko odomňa.. inak sa snažím byť ohladuplný, proste ked ide rýchlejší tak uhnem do pravého ak som náhodou v ľavom, takisto ak blikne.. ale za Strečnom do Martina som mal v.. no vieme kde, v ľavom pruhu je 90ka a ked uhneš do pravého tak tam je 70ka a tú veeeľmi radi vyberajú chlpatí... tak sa mohol aj škaredo dívať (mimochodom BA značka :-) ), obehol ma pekne zprava, mf.. kvôli debilkovi čo sa ponáhľa nebudem zbytočne platiť pokutu.. inak okres, asi jedno, najagresívnejší sa mi zdajú Blaváci, ale v podstate je to jedno, chuj sa nájde aj so ZA špz.. neriešim, snažím sa predvídať a nerobiť blbosti, idiotkov púšťať, mf.. pomaly ďalej zájdeš, na vyblbnutie je okruh príp nejaký uzavretý pľac kde človek sejme tak maximálne seba..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex