... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MuadDeeb napísal:Tuto statistiku presne vystihuje clanok z DFens, prikladam:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009110401
dodoIPD napísal:PK vodici su jednoznacne najvacsi .... spolu s TT vodicmi :)
100RM napísal:btw, este som nevidel blavaka, ktory by mimo BA "nevedel jazdit a bol strateny", to je len mytus sedlakov ...
100RM napísal:btw, este som nevidel blavaka, ktory by mimo BA "nevedel jazdit a bol strateny", to je len mytus sedlakov ...
depressman napísal:
Sice niesom z BA ale najhorsi vodici su podla mna PO, TV, HE, SK, VT a RV!!! Netvrdim ze vsetci ale chapem ze sa to nevedia naucit ked v TV mau jednu krizovatku a potom dojde do KE a je z toho vypraskany jak bager v priekope
Jannci napísal:
tak skus ist do centra napriklad berlina, a budes tiez vypraskany. to ze ty tam jazdis denne, tak vies, kedy sa kam zaradit, aby si nikoho nepribrzdil, neobmedzil, ale nejaky cudzi sa chce niekam dostat a nevie, nepozna tam dennu situaciu
depressman napísal:
Ja to chapem, ze v tom maju bordel, na druhej strane ja s tym ale nemam problem precestoval som autom velku cast Europy, bol som v Parizi, Rime, Milane, Zurichu, Mnichove, do Peste som chodil niekedy raz za mesiac. Takze asi tolko k tomu, je mi jasne ze ked niekto najazdii autom rocne 5000km po trebisove a pride do BA tak je z toho vyplieskany.