... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
speq
Auto: F01 730d M-Packet
Kraj: Bratislavský

Re: A zasa ,zle agresivne BMW ..

Utorok, 19. Októbra 2010, 00:53

Tomas - ale ja som nepisal ze neuhnem , iba som pisal ze sa nema co znervoznovat , pokial sa da tak uhnem , ak je pravy volny a ja potrebujem byt v lavom tak nech si ma obehne z prava , sme v obci ale samozrejme ze neblokujem cestu tak ze ja som vlavo niekto vpravo a nikoho nepustime :lol: :lol: to bolo inak myslené :)

ukh

Utorok, 19. Októbra 2010, 00:58

Tak som to asi zle pochopil, prepáč.
Každopádne to my nevyriešime :)

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Utorok, 19. Októbra 2010, 05:37

Inak chalani skuste sa na o pozriet z ineho uhla. Test bol robeny v Anglicku, kto v Anglicku bol tak vie kolko BMW tam pobehuje. Snad ho ma kazdy treti Anglan potom sa necudujme, ze su takpovediac na cele rebricka. Tam ked vidis skodulu, tak to si blahozelaj vela ich tam totiz nejazdi.

Tuto statistiku presne vystihuje clanok z DFens, prikladam:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009110401

A inak, najlepsie terenne auto je vzdy firmemne, tu na vychode by ste videli ako jazdia znacky z BA (hlavne preto lebo kopec firem tam ma sidlo a jazdia na nich domaci).
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Októbra 2010, 06:54

MuadDeeb napísal:
Tuto statistiku presne vystihuje clanok z DFens, prikladam:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009110401

Bombovy clanok! :)))
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 19. Októbra 2010, 16:19

neurazte sa na mna SC,MA atd. len zial mam u vas taku skusenost, ze je vynimka ked je odtial vodic normalny a to neni len v BA ;) 9/10 tychto vodicov pojde just v lavom prude aj keby co bolo a to neni hadzanie do jedneho vreca, to je kazdodenny fakt...ja ked som mimo BA a pripadne to tam nepoznam, tak silou mocou nejazdim jak vtak,ale snazim sa uhybat ;) ...neberte to pls osobne
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 19. Októbra 2010, 16:44

PK vodici su jednoznacne najvacsi .... spolu s TT vodicmi :)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 19. Októbra 2010, 16:45

dodoIPD napísal:
PK vodici su jednoznacne najvacsi .... spolu s TT vodicmi :)

a hlavne ten na velkej ciernej sedme

100RM
Auto: e61 550i

Streda, 20. Októbra 2010, 08:05

btw, este som nevidel blavaka, ktory by mimo BA "nevedel jazdit a bol strateny", to je len mytus sedlakov ...

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Streda, 20. Októbra 2010, 08:27

100RM napísal:
btw, este som nevidel blavaka, ktory by mimo BA "nevedel jazdit a bol strateny", to je len mytus sedlakov ...

\:D/ =D> =D> =D>
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Streda, 20. Októbra 2010, 08:37

100RM napísal:

Sice niesom z BA ale najhorsi vodici su podla mna PO, TV, HE, SK, VT a RV!!! Netvrdim ze vsetci ale chapem ze sa to nevedia naucit ked v TV mau jednu krizovatku a potom dojde do KE a je z toho vypraskany jak bager v priekope :mrgreen:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

Jannci

Streda, 20. Októbra 2010, 09:02

depressman napísal:

Sice niesom z BA ale najhorsi vodici su podla mna PO, TV, HE, SK, VT a RV!!! Netvrdim ze vsetci ale chapem ze sa to nevedia naucit ked v TV mau jednu krizovatku a potom dojde do KE a je z toho vypraskany jak bager v priekope :mrgreen:

tak skus ist do centra napriklad berlina, a budes tiez vypraskany. to ze ty tam jazdis denne, tak vies, kedy sa kam zaradit, aby si nikoho nepribrzdil, neobmedzil, ale nejaky cudzi sa chce niekam dostat a nevie, nepozna tam dennu situaciu

depressman

Streda, 20. Októbra 2010, 09:08

Jannci napísal:

tak skus ist do centra napriklad berlina, a budes tiez vypraskany. to ze ty tam jazdis denne, tak vies, kedy sa kam zaradit, aby si nikoho nepribrzdil, neobmedzil, ale nejaky cudzi sa chce niekam dostat a nevie, nepozna tam dennu situaciu

[-X Ja to chapem, ze v tom maju bordel, na druhej strane ja s tym ale nemam problem precestoval som autom velku cast Europy, bol som v Parizi, Rime, Milane, Zurichu, Mnichove, do Peste som chodil niekedy raz za mesiac. Takze asi tolko k tomu, je mi jasne ze ked niekto najazdii autom rocne 5000km po trebisove a pride do BA tak je z toho vyplieskany.

Jannci

Streda, 20. Októbra 2010, 09:17

depressman napísal:

[-X Ja to chapem, ze v tom maju bordel, na druhej strane ja s tym ale nemam problem precestoval som autom velku cast Europy, bol som v Parizi, Rime, Milane, Zurichu, Mnichove, do Peste som chodil niekedy raz za mesiac. Takze asi tolko k tomu, je mi jasne ze ked niekto najazdii autom rocne 5000km po trebisove a pride do BA tak je z toho vyplieskany.

no a o tom by mala byt ta tolerancia, ze ked vidis auto s cudzou SPZ, tak ho pustim, aj ked by som nemusel, a nie ze este pridam, ze on musi zastavit na ceste, a este sa mu budem vyhrazat cez okno, ci mu nejebe, ze co robi sedlak jeden...

depressman

Streda, 20. Októbra 2010, 09:30

Ano ja som velmi ohladuplny sofer, ak niekto chce odbocit tak ho pusti, ja klakson nepouzivam, ale vedia ma rozculit ludia ktorí na vypadovke idu 60 v lavom pruhu a spomaluju rychlejsie auta.... Toto ma vie dostat do nepricetnosti, ale v meste nemam problem niekoho pustit, lebo viem ze tam nema zmysel sa ponahlat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných