... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Re: A zasa ,zle agresivne BMW ..

Streda, 20. Októbra 2010, 09:43

cobra11 napísal:

hej videl som.... RZ je moja oblubena stranka :mrgreen:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 20. Októbra 2010, 11:18

depressman napísal:

Sice niesom z BA ale najhorsi vodici su podla mna PO, TV, HE, SK, VT a RV!!! Netvrdim ze vsetci ale chapem ze sa to nevedia naucit ked v TV mau jednu krizovatku a potom dojde do KE a je z toho vypraskany jak bager v priekope :mrgreen:

Ale povedzme si otvorene, Kosice su tiez riadna vyzva! To radsej jazdit po Mnichove.
A nekamenujte ma, mam nacuvane viac ako poniektori soferi dopredu najazdene.

Inak si zabudol, ze vsetky auta so znackou zacinajucou na S su postrachom: SK, SL, SN, SV :mrgreen:
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Rony
Auto: E46 320D 110kW

Streda, 20. Októbra 2010, 11:57

Este ste na SB zabudli, ja mam najhorsie skusenosti s nimi a s ich vytuzingovanymi fabiami a octaviami s kridlami, spojlermi nalepkami...

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Streda, 20. Októbra 2010, 13:44

Rony napísal:
Este ste na SB zabudli, ja mam najhorsie skusenosti s nimi a s ich vytuzingovanymi fabiami a octaviami s kridlami, spojlermi nalepkami...

A ja ze co mi tam chybalo, som si nedokazal spomenut :D
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

kosti123
Auto: e46 323Ci

Streda, 20. Októbra 2010, 13:46

ja mam tiez SB na znacke :X

lovebmw
Auto: BMW

Streda, 20. Októbra 2010, 14:27

cobra11 napísal:

niečo veľmi podobné som zažil v taliansku , jeden blbec (talian) na firemnej dodávke nás chcel asi nasr... a tak išiel pred nás a na ceste nás uplne zbrzdil potom hodil spiatočku a začal na nás cúvať :evil: škoda že som to nenatočil .

Duplo
Auto: 911 GT3 Clubsport
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Októbra 2010, 17:12

Spat k povodnemu clanku...Tento udaj by som nebral ako smerodatny aj napriek tomu, ze s vysledkom ankety v podstate suhlasim (ak neratam soferov na sluzobnych TDI a dodavkach).
Nebral by som ho ale ako smerodatny z dovodu narodnostneho zlozenia jazdcov bmw v Anglicku. Svoj sen o "sportovom" vozeni si tam splnili tisicky turkov, indov, poliakov, ciganov a znacne zastupenie tam maju aj nasi uspesni kuchari, smetiari, sbs-kari, barmani, casnici...

K teme SPZ sa hadam nema zmysel ani vyjadrovat.
Je to tu samy pretekar, casto v rozheganych verkloch v nezodpovedajucom technickom stave, bez dostatocnych skusenosti a pri realnej vyzve, pripadne kritickej situacii skonci beztak polka pretekarov v strku, priekope, na zvodidlach, v base, na cintorinoch...
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe
ex Mini Cooper S

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Streda, 20. Októbra 2010, 20:15

Je zbytocne o tom diskutovat, na nic nedojdeme, ale pritom je to velmi zaujimava tema.
Myslim ze kazdy z nas uz predviedol nejaky husarsky kusok, ktory by sa mohol zaradit do takehoto prieskumu.
Vacsinou ked sa ponahlam jazdim rychlejsie ako je to dovolene (to zrejme nebudem sam), ale stale s rozumom, a to aj vtedy sa moze
kludne hocico stat.
Ja som zazil na vlastnej kozi, ze nie je jedno aku mame SPZ. Na svojom aute s KE znackou, alebo firemnom pickupu tiez KE som najazdil v meste zopar km,
a nikdy som nezazil taku agresivnu situaciu ako je napr na tom videu z X5. Sadol som si do auta s TV znackou, a na prvej ceste v meste mi ukazovali
prostrednik, a to som jazdil tak isto ako s hocijakym inym autom, a taketo formy komunikacie som zazil viac, a pri tom som jazdil len v aute s inou SPZ.

Snazim sa byt ohladuplny, ked vidim ze niekto ide rychlejsie, tak sa nestaram ze preco sa ponahla, je to jeho vec a ked sa da tak ho pustim, a to by som ocakaval
aj ja od ostatnych soferov, lenze tu na vychode to tak moc nefunguje. Po vypadovke si to davaju 80 v lavom pruhu a clovek sa moze zblaznit aj tak sa nepreradi do prazdneho praveho, a dotycny bude ukazovat a nadavat za volantom. Velmi nerad obieham sprava, je to aj zrejme proti pravidlam.

Dnes som siel peso, a chcel som prejst v meste 4prudovu cestu po prechode. Dosiel som k prechodu a zastal som, a v okamihu preletela pri mne biela dodavka
z ktorej mi sofer ukazoval prostrednik. Pomyslel som si svoje a siel som dalej, ale poukazuje to presne na to, aky su niektory sofery agresivny a to da sa povedat ze bez dovodu.

depressman
Auto: BMW E39 530i

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 09:49

:shock:
Tak tak je vždy o ľudoch a je jedno ake maju auto alebo značku. Keď je dakto kokoT bude nim aj keď bude mať značku BA a jazdiť s S-Classe.
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

antonvrabel
Auto: E30ix,E39,
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 10:08

podla statistiky su najhorsi vodici na bielych dodavkach BMW

iste

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 12:20

akurat som bol na obed na vrakaci a ludia ne ze su agresivny?,skor by som povedal ze im sibe:) zamnou taky cca 25 rocny chlapec zacal vo svojej fabii nadavat iba tak, ze nestihol zelenu a prednim boli este tri auta:) som nanho poriadne kukol a verte ci nie, mal opicie rysy. normalne cierne vlasy,capaty nos atd.. normalne som sa bal ze mi skoci na kapotu a zacne nanej skakat.
nieco ako dole na obrazku.. som sokovany
Prílohy
Zira_figure_L.jpg
Zira_figure_L.jpg (65.24 KiB) 1254 zobrazení

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 12:24

Ja mam pici, ked stem poslem do pice aj chodcu co ide po prechode. Prijebane prieskumy, hodnoverne jak pixa dpc ](*,)

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 15:04

iste napísal:
akurat som bol na obed na vrakaci a ludia ne ze su agresivny?,skor by som povedal ze im sibe:) zamnou taky cca 25 rocny chlapec zacal vo svojej fabii nadavat iba tak, ze nestihol zelenu a prednim boli este tri auta:) som nanho poriadne kukol a verte ci nie, mal opicie rysy. normalne cierne vlasy,capaty nos atd.. normalne som sa bal ze mi skoci na kapotu a zacne nanej skakat.
nieco ako dole na obrazku.. som sokovany

ROFL :D

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 17:59

u mna vedie Gelnicky a hned po nom, mam v rebricku trebisovsky okres :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 19:59

to môžem potvrdiť u nás v TV okrese sa niekedy cítim na ceste ako na nejakom bojisku :mrgreen: , ale ani v MI, KS, nie sú na tom lepšie, a najviac mám rád firemné octávie s BA značkou čo keď mu aj uhnem tak musí trúbiť a blikať aby dával najavo že on je majster sveta
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných