... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Re: A zasa ,zle agresivne BMW ..

Piatok, 22. Októbra 2010, 18:02

mne ked nekdo zozadu zablika tak mu uhnem nech si ma obehne ked ponahla ,podakuje výstražným znamenim tak by to mal robit každy ,predbiehanie by mi v takomto pripade prišlo neseriozne s mojej strany,provokuje len ten kto sa lepi zo zadu a podobne...
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Piatok, 22. Októbra 2010, 21:39

Ja sa tiež snažím jazdiť ohľaduplne na svojej E70, aby so nezapadol do hore uvedenej kategórie, ale vie ma dosť vytočiť, keď si chce niekto dokázať že má lepšie auto, začne sa na teba lepiť zozadu, potom sa rozhodne že ťa predbehne, samozrejme na takom mieste, že musím spomaliť, aby sa nevydrbal, a po 2-3 kilometroch mu dôjde dych, a spomalý.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 23. Októbra 2010, 08:08

ja si vždy hovorím, že lepšie mať blbca pred sebou ako mi má byť nalepený na nárazníku.. ked vidím, že je taký "inteligent" za mnou, tak dám ešte nohu z plynu, nech ma čím skôr predbehne bo takých naozaj milujem.. pustím ho nech si valí kade ľahšie, ked sa vyseká tak je to jeho problém, hlavne nech je ďaleko odomňa.. inak sa snažím byť ohladuplný, proste ked ide rýchlejší tak uhnem do pravého ak som náhodou v ľavom, takisto ak blikne.. ale za Strečnom do Martina som mal v.. no vieme kde, v ľavom pruhu je 90ka a ked uhneš do pravého tak tam je 70ka a tú veeeľmi radi vyberajú chlpatí... tak sa mohol aj škaredo dívať (mimochodom BA značka :-) ), obehol ma pekne zprava, mf.. kvôli debilkovi čo sa ponáhľa nebudem zbytočne platiť pokutu.. inak okres, asi jedno, najagresívnejší sa mi zdajú Blaváci, ale v podstate je to jedno, chuj sa nájde aj so ZA špz.. neriešim, snažím sa predvídať a nerobiť blbosti, idiotkov púšťať, mf.. pomaly ďalej zájdeš, na vyblbnutie je okruh príp nejaký uzavretý pľac kde človek sejme tak maximálne seba..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných