... všetko o BMW ...

a máš farbu aká má byť
 a máš farbu aká má byť  
 jinak to nejde , precalounení není problem , kousek kůže a práce čalouníka na počkání a za pár Eur , nová bude stát 200E a víc
 jinak to nejde , precalounení není problem , kousek kůže a práce čalouníka na počkání a za pár Eur , nová bude stát 200E a víc 
MattyX napísal:no k loketce potrebujes i stredovej tunel s loketkoujinak to nejde , precalounení není problem , kousek kůže a práce čalouníka na počkání a za pár Eur , nová bude stát 200E a víc
 no skusim nieco vymyslet, mozno by zatial postacila aj cierna, kedze stredovy tunel je cierny
 no skusim nieco vymyslet, mozno by zatial postacila aj cierna, kedze stredovy tunel je cierny

, diaľkové ovládanie, alarm, origo hudba Radio BMW reverse (nemá výstup na CD menič, čo by sa mi hodilo, budem to riešiť v blízkej budúcnosti). Asi tak zhruba všetko, ale chýbajú mi veci na ktoré som bol zvyknutý ako napríklad cúvacie senzory, lakťová opierka, operky hláv vzadu mi až tak nechýbajú ale chýba mi záclonka, je to tam také prázdne teraz.
 , diaľkové ovládanie, alarm, origo hudba Radio BMW reverse (nemá výstup na CD menič, čo by sa mi hodilo, budem to riešiť v blízkej budúcnosti). Asi tak zhruba všetko, ale chýbajú mi veci na ktoré som bol zvyknutý ako napríklad cúvacie senzory, lakťová opierka, operky hláv vzadu mi až tak nechýbajú ale chýba mi záclonka, je to tam také prázdne teraz.](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) takže v blízkej dobe budem potrebovať leťáky, lebo zimné musím ušetriť na zimu, lebo 15" nové zimáky na elektrónoch čo mi ostaly sa tam asi nevojdu, ani som to neskúšal, len som sa pozrel na brzdy a....
  takže v blízkej dobe budem potrebovať leťáky, lebo zimné musím ušetriť na zimu, lebo 15" nové zimáky na elektrónoch čo mi ostaly sa tam asi nevojdu, ani som to neskúšal, len som sa pozrel na brzdy a....
CABRIO318 napísal:nahodne stretnutie dnes
 cirocista nahoda
 cirocista nahoda  uz sa tesim na nejake hromadne stretko
 uz sa tesim na nejake hromadne stretko
 ďalej tam boli dva kábliky na osvetlenie popolníkov, ale iba na jednom bola obímka, žiarovka bola zlá
 ďalej tam boli dva kábliky na osvetlenie popolníkov, ale iba na jednom bola obímka, žiarovka bola zlá  . No a bol tam ešte jeden konektor, čo nebol nikde pripojený a išlo do neho asi 5 káblov...Netuším čo je to zač.. skúsim to nejak pofotiť, je tam vidieť naň.
 . No a bol tam ešte jeden konektor, čo nebol nikde pripojený a išlo do neho asi 5 káblov...Netuším čo je to zač.. skúsim to nejak pofotiť, je tam vidieť naň.