... všetko o BMW ...

tak to chcem napraviť ak by niekto mal na mňa čas a býva niekde na orave alebo okolí
  tak to chcem napraviť ak by niekto mal na mňa čas a býva niekde na orave alebo okolí  

také niečo má aj slubox to som už zažil
  také niečo má aj slubox to som už zažil   . Rozmýšľal som o prestavbe na M20 ale nakoniec som to nechal plávať. Mám však ešte jeden plán no uvidíme.
 . Rozmýšľal som o prestavbe na M20 ale nakoniec som to nechal plávať. Mám však ešte jeden plán no uvidíme.  

velmi pekne fotky a E30 je tiez paradna
  velmi pekne fotky a E30 je tiez paradna a keď som to zapol čosi mi zadymilo
  a keď som to zapol čosi mi zadymilo  . Rozobral som aj bc tam šlo všetko v pohode až na jednu vec: celú dobu ako som bol v aute mi pískal tón spod palubky... keď sa ochladí niet mu rady tak som odpojil reprák. Popri tom všetkom som došiel na osvetlenie spínača svetiel a dolu na ich sklon. Tam je problém, že žiarovky neboli vôbec. Pasovali tam z popolníka ale dajak tuho svietili. Neviete aké hodnoty by tam mali byť?
  . Rozobral som aj bc tam šlo všetko v pohode až na jednu vec: celú dobu ako som bol v aute mi pískal tón spod palubky... keď sa ochladí niet mu rady tak som odpojil reprák. Popri tom všetkom som došiel na osvetlenie spínača svetiel a dolu na ich sklon. Tam je problém, že žiarovky neboli vôbec. Pasovali tam z popolníka ale dajak tuho svietili. Neviete aké hodnoty by tam mali byť?