... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Kraj: Žilinský

Re: Slovenská kobra 11

Nedeľa, 21. Júna 2009, 11:26

viem ze domaci zeleni sa z nich smiali, ked nahanali dakoho cez ploty, potrhali kosele, postracali tricka a najviac sa mi paci ta zkreslena statistika:
54 zasahov a 16 vodicskych, kedze vieme dobre vsetci ze vodicak zadrzi kazdy uz len ked nemate prachy.
ci je pravda ze jazdia aj na nemeckych spz neviem, ale bolo mi spomenute.
su to sasovia!

daemon

Utorok, 6. Apríla 2010, 19:51

mensi update, mozno vam tieto info zachrania zopar drobnych :)
>> Slovenská Kobra 11 a ich autá - na čom jazdia? <<

Obrázok

wino
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Apríla 2010, 13:45

daemon napísal:
mensi update, mozno vam tieto info zachrania zopar drobnych :)
>> Slovenská Kobra 11 a ich autá - na čom jazdia? <<

Obrázok

M5 E60? aspon, ze maju vkus :)

daemon

Streda, 7. Apríla 2010, 20:55

vkus maju, aj peniaze od danovych poplatnikov...

stepo
Auto: bmw 535D E61

Pondelok, 12. Apríla 2010, 20:01

aj.tak su najkrajsi na tych hrdzavych fabkach ako sa svami vedia bavit ako ste porusili zakon a aka je zato pokuta a vtom sa v nich prebudi obchodny duch a hned vyrataju za kolko je to v poriadku.vtom si spomenies na ich chudobne deti a vlastne celu ich rodinu a co nedas im tie prachy no dááás. fuckery aj ich policajny stat ides z Ba-Ke 25hliadok idem z BA-munich ziadna hliadka, zvlastne [-X

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 13. Apríla 2010, 15:41

stepo napísal:
aj.tak su najkrajsi na tych hrdzavych fabkach ako sa svami vedia bavit ako ste porusili zakon a aka je zato pokuta a vtom sa v nich prebudi obchodny duch a hned vyrataju za kolko je to v poriadku.vtom si spomenies na ich chudobne deti a vlastne celu ich rodinu a co nedas im tie prachy no dááás. fuckery aj ich policajny stat ides z Ba-Ke 25hliadok idem z BA-munich ziadna hliadka, zvlastne [-X

mozno ze v tom Munichu nejazdia prasce za volantom ako tu...
Agelias© by migo
///MARKETING

tito_mt
Auto: e36 318 tds compact

Sobota, 17. Apríla 2010, 09:53

stepo napísal:

no takto sa veci maju, ani cent z tej pokuty nejde policajtovi do vrecka ale statu! ,vybrane pokuty odovzda nadriadenemu a potom uz nevie co sa s nimi deje, alebo ze ziju z dani normalnych ludi, hlavne ze policajti si dane platia tak isto ako kazdy INY OBCAN SR, tak su to aj ich peniaze... policajt ma mat denne dake vysledky, je jedno ci pachatel alebo pokuty, ak ichnema tak nema plat, a po case moze prist o pracu....kazdy deges na ulici povie ze co nechytaju vrahov, zlodejov, pachatelov TČ atd...no tak neviem ci rastu niekde v lese ze sa daju zbierat...kazdy rozumny clovek vie ze asi takyto ludia niesu jebnuty a nebehaju si len tak po uliciach...len mi robi nervy ked to pocuvam, alebo ze clovek okrada slusnych ludi, ze nik nema peniaze, hlavne ty na E92 a MLkach a GLkach...ani na kavu nemaju a placu.....nevravim ze vsetci su svaty...apropo ked sa pozrem na styl jazdy BLAVACKYCH vodicov(90%) tak ani smerovky pri nahlej zmene smeru jazdy...telefonivanie a svetla to uz fakt maju v pici ...otacanie a cuvanie na svetelnych krizovatkach, jazda na cervenu...tak potom co sa im divit? a da sa s kazdym rozumne dohodnut ked aj VODIC je rozumny a nerobi zo seba neviem co ...hlavne ked sa nieco stane a niekto potrebuje pomoc tak su uz kazdemu dobry a potrebny....zadobrotu nazobrotu :^o ..P.S. ked rozpraval NEMEC o NEMECKYCH policajtoch (ktorych tak ospevujete) aky maju pristup k ludom tak som krutil hlavou, tam ich veru neukecate
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 17. Apríla 2010, 11:05

No a potom to mam chapat tak ze ked si napisal ze neni su pokuty, neni su premie a teda ani bubaky a neskor moze dostat vypoved. CIze cely system je nastaveny tak ze tie pokuty davaju len aby mali plat? Nehovorim tie pokuty ktore su opravnene ale niektore blbosti, nad ktorymi zostava rozum stat, a su len preto aby dalej mohol sluzit u policie a mat vyssi plat. Cize ak som spravne pochopil, tak je to takto? Teda fakt pekny obraz si pak urobia vsetci, ak ho uz nemaju.
Nur Original ist Legal.

FastHaly
Kraj: Košický

Sobota, 17. Apríla 2010, 11:37

najhorsie je to ze dneska za policajta vezmu uz kazdeho debila , bud ides k lopate abo k policajnemu zboru ,policia uz nie je to co ma byt

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Sobota, 17. Apríla 2010, 11:58

iste, aj ja som ich bral a stale sa snazim brat neutralne, ale vsade sa da narazit na blbcov... ako policajt v Galante, ktoremu vadila BA spz a chcel mi zobrat technicak kvoli spinavemu motoru a 2 rezervam v kufri, policajt v BA, ktory mi v byvalom auto trhal interier, lebo som sa mu zdal ako drogovy diler alebo dalsi policajt v BA, pri Botanickej, ktory ma po tom, co som tankoval na pumpe chcel presvedcit o tom, ze ma videl a na pumpe som vobec nebol, ale vraj som sa otacal cez kolajnice a ked som zbadal hliadku tak som zacuval na pumpu, na co som sa mu akurat vysmial, ako si moze taku hovadinu vymysliet, ze ci mu mam ukazat ucet z tankovania a ze ak mi nema co rozumne povedat, ci mozem ist... ](*,)
Subaru WRX STi

tito_mt
Auto: e36 318 tds compact

Sobota, 17. Apríla 2010, 12:08

Su normalny..aj debili,niektory keby mohol tak da aj pokutu kolegovi,lebo ma komplexy..tak ho aspon nahlasi..ale to je jedno..a MILOSS,zle si to pochopil....
e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Sobota, 17. Apríla 2010, 13:56

treba uznat ze su taky s ktorymi sa da normalne porozpravat a je to ok, ale ked ma zastavi 22 rocny na hlavy padnuty debilko a sa hraje na majstra sveta lebo si to moze dovolit, tak ma to dokaze nasrat a potom nech sa nedivia aka je odozva vodicov.

Milosss

Utorok, 20. Apríla 2010, 13:22

tito_mt napísal:
Su normalny..aj debili,niektory keby mohol tak da aj pokutu kolegovi,lebo ma komplexy..tak ho aspon nahlasi..ale to je jedno..a MILOSS,zle si to pochopil....

a tuto cast
policajt ma mat denne dake vysledky, je jedno ci pachatel alebo pokuty, ak ichnema tak nema plat, a po case moze prist o pracu....
si myslel ako potom? Pretoze kazdy clovek to asi tak pochopil ako je to napisane.
Nur Original ist Legal.

K2
Auto: e36 328iA coupe

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 18:17

FastHaly napísal:
najhorsie je to ze dneska za policajta vezmu uz kazdeho debila , bud ides k lopate abo k policajnemu zboru ,policia uz nie je to co ma byt

No chod kamarat len na policajne testy a vsetko potrebne co je okolo toho a hned zmenis nazor!!! Taketo nazory Vam mozu ukazat, kde je debilita :D

PS: Ako viem, poriadkova policia ma za 12 hodinovu sluzbu dat jednu pokutu za porusenie pravidiel cestnej premavky a jedna by mala byt napr. vandalizmus spitych malych deti hehe :mrgreen: Asi priblizne tuctom policajtov potvrdene: za hodinu nema problem vyzbierat aj 1000ecok!!!! A keby to takto riesili kazdu sluzbu este len vtedy by ste videli policajny stat!!! Stale tu maju vodici velmi velku volnost a dobre to viete len po jednej pokute uz nenavidite cely policajny zbor, cely stat a aj tak Vam to k nicomu nepomoze :D
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Cosmo
Auto: E53

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 18:40

K2 napísal:

No chod kamarat len na policajne testy a vsetko potrebne co je okolo toho a hned zmenis nazor!!! Taketo nazory Vam mozu ukazat, kde je debilita :D

=D> =D>

K2 napísal:
[
Stale tu maju vodici velmi velku volnost a dobre to viete len po jednej pokute uz nenavidite cely policajny zbor, cely stat a aj tak Vam to k nicomu nepomoze

=D> =D> =D> =D>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných