... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:#-o
Samozrejme , 320i stara pica bez vanosu chodi za 5litrov .
Ja mam na 325i dlhodobu priemerku 8.9 , tak mi potom povedz co zere 320i .
Mimo napísal:jasne,že tie rozdiely sú malé..takmer zanedbateľné.. ale takto rovno môžete napísať,že 328 má rovnakú spotrebu ako 318 nie?![]()
všetko záleží od toho ako človek jazdí..
aj s 318 sa vieš dostať na spotrebu 328.. ale aj naopak![]()
a je to tu.. najoblúbenejšia téma na fóre
Milosss napísal:Problem je v tom, ze rozdiel medzi 318i a 320i je vacsi ako 320i a 325i, preto kazdy pise ze chodia za rovnako. Proste treba si uvedomit ci chcem 4 alebo 6 valec, a ked v tomto mame jasno, uz je tu iba otazka spravneho vyberu, chyba sa nespravi so ziadnou motorizaciou, trepat ze zeru rovnako sa moze ak niekto rovnako bere rozdiel 0,1 az 0,3l, co je aspon pre mna nie az taky priepastny rozdiel. Radsej mam 2.5ku ako 2.0, ktory by mozno usetril to 1dcl benzinu a to by bolo tak vsetko. Ale viac sa treba uprednostnit na celkovy stav auta, nehnat sa zbytocne za vyssim objemom, ak neni treba. Tazko sa to vysvetluje a este tazsie pise ked clovek nevie ani co vlastne napisatAk su proste na predaj rovnake kusky v rovnakom stave s rovnakou vybavou, bral bych 2.5ku, zabit sa da aj na 316i a aj na M3, ked ten plyn raz stlacate tam, kde to neni nutne, tak je to uplne jedno.
dodoIPD napísal:hlavne nech ta 320 vypada tak jak mas v avatare :p
dodoIPD napísal:Magnet na zeny mas na krku alebo v nohaviciach ... ale pekna E36 je urcite tiez
spider207 napísal:no ved hej, nasjkôr bol technologický FL a až potom optische ak sa nemýlim.. ide o to, že sú to proste novšie motory a aj viac cenené, čiže autá sú drahšie, takže túto motorizáciu podľa mňa asi nerieši.. to tým chcel básnik povedať
pietro642 napísal:
bol aj nejaky opticky FL? este nikdy som si nevcimol nejaku zmenu. aky FL? daj aj obr na porovnanie pls, fakt nvm....technologicky, tym myslis napr. aj pridavok vanos-u k motorom 2.0i 24V atd... nie?
BMino napísal: