Diky :)
takze po dlhsom case zasa viac roboty, je viac casu tak som sa pustil do nejakych veci. Vsetko mi ide smaozrejme dlho, ved prvykrat

Takze vymenil som si chladic, a zatial to vyzera ze tecie asi aj ten lebo som nasiel aj pod nim kvapky, reku super. Ale zato som ho krasne odvzdusnil, odvzdusnovaci ventil odsroboval, nalila kolko slo, nasorboval pojazdil kym sa ndostala rucicka do stredu, otvoril termostat a ja som dolial, pak zacalo uz aj kurit, dolial som este 2 krat a auto je odvzdusnene, je to fakt lahke a nemusi ist ziadne preodk dohora ani ine blbosti.
Potom kupil som letne gumy s diskami, diky Erzi.
Dalej snazil som sa prehodit kotuce, tie co som zohnal po nahodeni rovnako krive, reku super, otec bude kupovat na svoje nove Bremba, na svojich ma najazdene nejakych 10tis cize skoro nove tak mi ich da, uvidim ci teda tie uz budu rovne.
Dalej som si vycistil cele sanie, klapku, volnobezny ventil, no dostat sa k nemu, myslel som ze ma jebne. Poskladat uz to bola hracka. Ale fakt som si ponadaval

a pritom az taky zaspineny nebol a aj chod na volnobehu sa o trocha zlepsil aj ked sem tam take jemne zatrasenie citim, bezny clovek to nespozoruje ale ja hej, asi som len puntickar a je to normalne u 20 rocneho vyhoneneho motora.
Tiez mam doma rozobrate radio, otec mi vymeni aspon ziarovky na displeji, kazetova mechanika uz asi nepojde, je tam odlomena daka blbost ked to rozobral vypadol kus plastu s pruzinkou, takze to uz nema cenu asi ani riesit aj ked neviem, rad bych sem tam aspon kazetu si vypocul, nema niekto k mojmu radiu staru kazetovu mechaniku funkcnu?
A plus nejake foto. Posledne foto, to som vybral spredu zo sania z vonku, co to moze byt? Neviete?
Nur Original ist Legal.