Mám vcelku zásadnú novinku a rozhodol som sa dať to aj sem. Po dlhšej dobe radosti som sa dostal do pekného prúseru. Asi pred troma týždňami som kontroloval stav kvapalín a náplní, dolial som olej, tri deci destilky a všetko bolo oka. S autom som jazdil málo obyčajne tak 3x do týždňa do 10km, sem tam som ho nechal zohriať a trochu som sa pohral na snehu s tým že som ho aj tak moc netočil, keďže to naozaj nie je zapotreby. Na ďalší týždeň som sa vybral na cestu a auto chvíľu stálo naštartované. Pohli sme sa, no po asi 10 minútach som si všimol stúpajúcu teplotu za polovicou. Napadlo ma to bude asi zimnými ľavinami, trochu menej to chladí tak sa zohrial. Cestou teplota klesla a už nevystúpila tak som to neriešil. Po dvoch ďalších mini prejazdoch som si všimol, že prestal fungovať kúrenie. Omrkli sme to a zistili sme, že chýba voda v chladiči / a to ma nasralo lebo som kupoval komplet origo bmw začiatkom zimy/ stopy úniku sme nenašli keďže auto stojí vonku a nemá stabilnú parkovaciu plochu. Tak sme doliali aspoň obyčajnú nemrzku, + liter vody, nechali motor zohriať a kúrenie naskočilo. Trochu som sa previezol nech sa to premieša a auto znova odstavil. Dnes som bol na ňom zas, ale už naposledy. Po dôkladnejšej obhliadke som našiel žltú penu v oleji

. Takže minimálne tesnenie pod hlavou je k.o. Môžete mi s tým niekto pomôcť, kde sa mám obrátiť, čo všetko treba urobiť alebo za aký asi peňažný obnos?? Ak by mal niekto ochotu pomôcť nech sa mi ozve. Vopred VĎAKA!