... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Re: Policajna akcia - pozor!!!

Piatok, 11. Septembra 2009, 09:57

Pežot napísal:

Takže tak. Dobre vedieť. Čiže už len nosiť so sebou potvrdenie o kalibrácii tachometru ak si to dám spraviť v nejakej firme :-"

Ale tak ja sa na to nemusím vyhovárať :lol: môj ukazuje spoľahlivo o 10 viac 8)

neviem ci ti nejaky certifikat pomoze .. sa budes hadat s fizlami ze ty mas presne ciachovany tachac a videl si na nom 49 .. a oni ze maju presne ciachovany radar .. a maju ta sfoteneho 54 :) ..
tachometer dokonca neviem ci je vobec povinnost aby fungoval .. (neviem ci to kontroluju na STK) .. je to proste len vec ktora tebe pomaha zistit ci neprekracujes rychlost ..
to je ako by si si kupil dreger v tesku za 5 korun taky s dvoma LEDkami .. a ten ti pipne ze mozes soferovat .. a flojdi ti daju fukat certifikovanym pristrojom ktoreho cena je uplne inde .. a nadujes 0.5 promile ... tiez sa vtedy nevyhadas ze ti tvoj 'znackovy' vyrobok s nazvom 'MegaMultiAlkoSuperTester 2500PLUS' blikol zelenou ledkou
E46 320D Touring 100kW (2001)

Pežot

Piatok, 11. Septembra 2009, 09:59

No tak to som chcel vedieť ;) kujem.

Ináč to s tým meraním 51-54 je dobrá chujovina ale niektorí to používajú :roll:

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 11. Septembra 2009, 11:58

Nuž ked zaviedli 50 v obci, nebol to prave najstastnejsi krok. Chcelo by to vynimky. U nas do dediny vedu 3 vjazdy a len na 2 je ZÓNA 40. Clovek nevie cim sa ma riadit.

Ked chces nosit protokol o kalibracii tvojho tachometra, treba len davat pozor aby mal clovek aj spravnu velkost diskov a rozmer pneumatik. Ked sa pri kontrole opytaju ze ci vies aky priestupok si spachal, povedat nie, alebo, mam take tusenie ale najprv si vypocujem vas nazor / vasu verziu :mrgreen: .Inak by ma zaujimalo co taky protokol o presnosti tachometra stoji, kolko dlho plati a kde ti ho vobec vyhotovia. Ked sa mi to nezda, tak to nebudem riesit na mieste, ale normalne to necham na DI a tam sa to presetri. Akurat ze ked z toho vyjdes ako porazeny, tak si to este aj zacvakas.

Pežot

Piatok, 11. Septembra 2009, 12:08

Mali sme taký, lebo sme boli na kalibrácii (ukazoval +50 km/h) :lol: :lol: :lol:

Našťastie, ešte ma nezastavili policajti [-o<
A keď zastavia, tak mu zagratulujem, že je prvý :lol: :lol: :lol:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 11. Septembra 2009, 12:32

wtf Obrázok
tachometer je technicky stav vozidla a z pohladu zakona nema nic s porusovanim maximalnej povolenej rychlosti.
zachvilu tu budete riesit kalibraciu ziaroviek osvetlenia spz a nosit so sebou protokol o svietivosti vypalenych ziaroviek.
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Pežot

Piatok, 11. Septembra 2009, 12:35

Ja som sa len pýtal, či je akceptovateľná odchýlka, alebo merajú na stotiny presne ... nič viac som nechcel vedieť :roll:

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Piatok, 11. Septembra 2009, 12:40

BlackMW napísal:
wtf Obrázok
tachometer je technicky stav vozidla a z pohladu zakona nema nic s porusovanim maximalnej povolenej rychlosti.
zachvilu tu budete riesit kalibraciu ziaroviek osvetlenia spz a nosit so sebou protokol o svietivosti vypalenych ziaroviek.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pežot

Sobota, 12. Septembra 2009, 19:41

wollodya napísal:
btw najpresnejsie je to podla GPS ked mas signal spojenie s co najviac satelitmi

No ale ani to ti nezožerú :lol: :lol:

Ja som si podľa toho nameral rýchlosti :wink:

120dA
Auto: bmw 120dA
Kraj: Košický

Nedeľa, 13. Septembra 2009, 12:19

Ja pridam moj pribeh.Idem si veselo v noci cez stefanikovu smerom k jumbu a zrazu bum zablesk.Reku no kurva,samozrejme na kruhaci mi uz blikal muzicek tak som zastavil.Pridem k policajtovi do auta a pytam sa tak kolko som to isiel pan policajt?Reku ze zavratnych 67km/h.Vravi mi 40 euro.A tak sa pytam,pan policajt,neslo by to nizsie?A on mi na to,mali ste ist 57 a nikto by vas ani nezastavil.Dalej sa so mnou nebavil.Pointa ale je,ze mam z prvej ruky ze do 57 nezastavuju.Tolko moj pribeh

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 13. Septembra 2009, 20:24

boze ja som myslel ze tu bude nejake varovanie kde je momentalne akcia a tu zas 7 stran ot.. dalsia tema o hovne.. ](*,) s prepacenim..
.

Cosmo

Nedeľa, 13. Septembra 2009, 23:01

Ak chces varovanie pocuvaj dopravny servis na radiu. Lebo policajti su uz vsade :roll: vsetko kontroluju. Tento vikend je toho prikladom, kolega fukal, potom sa kontrolovala znamka dialnicna, rychlost merali vsade aj v nedelu dokonca.. No co ti budem hovorit

xtreme
Auto: felda, stilo

Nedeľa, 13. Septembra 2009, 23:04

Cosmo napísal:
Ak chces varovanie pocuvaj dopravny servis na radiu. Lebo policajti su uz vsade :roll: vsetko kontroluju. Tento vikend je toho prikladom, kolega fukal, potom sa kontrolovala znamka dialnicna, rychlost merali vsade aj v nedelu dokonca.. No co ti budem hovorit

som pocuval nejakeho typka vrchneho od policie a vravel ze cielom policie je merat aj na takych miestach kde sa nikdy predtym nemeralo.. :^o [-X [-o<
.

Cosmo

Nedeľa, 13. Septembra 2009, 23:11

Tak akoze ked uz aj moja sestra 10 rocna vie a obcas mi povie bracho tu spomal, lebo tu meravaju aj tatko to vravel... tak sa necudujme :mrgreen:

Hlavne nech sa nezačne rozmáhať to úsekové meranie

barabas

Pondelok, 14. Septembra 2009, 06:44

pri novom meste to uz nepipa...

barabas

Pondelok, 14. Septembra 2009, 06:44

120dA napísal:
Ja pridam moj pribeh.Idem si veselo v noci cez stefanikovu smerom k jumbu a zrazu bum zablesk.Reku no kurva,samozrejme na kruhaci mi uz blikal muzicek tak som zastavil.Pridem k policajtovi do auta a pytam sa tak kolko som to isiel pan policajt?Reku ze zavratnych 67km/h.Vravi mi 40 euro.A tak sa pytam,pan policajt,neslo by to nizsie?A on mi na to,mali ste ist 57 a nikto by vas ani nezastavil.Dalej sa so mnou nebavil.Pointa ale je,ze mam z prvej ruky ze do 57 nezastavuju.Tolko moj pribeh

ako nastavia, tak mera!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných