... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:
Takže tak. Dobre vedieť. Čiže už len nosiť so sebou potvrdenie o kalibrácii tachometru ak si to dám spraviť v nejakej firme![]()
Ale tak ja sa na to nemusím vyhováraťmôj ukazuje spoľahlivo o 10 viac
BlackMW napísal:wtf
tachometer je technicky stav vozidla a z pohladu zakona nema nic s porusovanim maximalnej povolenej rychlosti.
zachvilu tu budete riesit kalibraciu ziaroviek osvetlenia spz a nosit so sebou protokol o svietivosti vypalenych ziaroviek.
wollodya napísal:btw najpresnejsie je to podla GPS ked mas signal spojenie s co najviac satelitmi
Cosmo napísal:Ak chces varovanie pocuvaj dopravny servis na radiu. Lebo policajti su uz vsadevsetko kontroluju. Tento vikend je toho prikladom, kolega fukal, potom sa kontrolovala znamka dialnicna, rychlost merali vsade aj v nedelu dokonca.. No co ti budem hovorit
120dA napísal:Ja pridam moj pribeh.Idem si veselo v noci cez stefanikovu smerom k jumbu a zrazu bum zablesk.Reku no kurva,samozrejme na kruhaci mi uz blikal muzicek tak som zastavil.Pridem k policajtovi do auta a pytam sa tak kolko som to isiel pan policajt?Reku ze zavratnych 67km/h.Vravi mi 40 euro.A tak sa pytam,pan policajt,neslo by to nizsie?A on mi na to,mali ste ist 57 a nikto by vas ani nezastavil.Dalej sa so mnou nebavil.Pointa ale je,ze mam z prvej ruky ze do 57 nezastavuju.Tolko moj pribeh