... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:Panonska 83km/h este som bol na moste ked ma cvakli![]()
iste napísal:BA- pozor na cervenu fabiu snacky SC, modra fabia BA, tajni vo fabii z vinylom zlaty bazant
barabas napísal:tajni v polepenej fabii?
neviem co robili, ale napr merat nesmu zo sukromenho auta, resp polepeneho...
barabas napísal:tajni v polepenej fabii?
neviem co robili, ale napr merat nesmu zo sukromenho auta, resp polepeneho...
MuadDeeb napísal:Super info pani, dakujem.
Vcera ma zaujala jedna vec: Davali reportaz ohladom merania na dialnici a nasi flojdi si nastavili pristroj tak ze im meral presne. Podotykam kamerka vo fabii.
Ak meraju policajti z auta v nemecku (a to su novucicke BMW s riadnou technikou) tak davaju z nameranej rychlosti dole 5% v ramci odchylky.
Preto moja otazka: Su nasi v nastavovani taki super ze nemusia odpocitavat odchylku? Mala by sa odchylka odpocitavat aj u nas? Odpocitava sa vobec? A ak nie, da sa proti tomu nejako branit?
MuadDeeb napísal:Preto moja otazka: Su nasi v nastavovani taki super ze nemusia odpocitavat odchylku? Mala by sa odchylka odpocitavat aj u nas? Odpocitava sa vobec? A ak nie, da sa proti tomu nejako branit?
Mimo napísal:noo včera som aj u nás videl civilnú feldu ako zastavila auto a vybehli z nej traja fízli
ale prečo traja? jeden vie cestu tam, druhú naspäť a tretí vie šoférovať?
Mimo napísal:noo včera som aj u nás videl civilnú feldu ako zastavila auto a vybehli z nej traja fízli
ale prečo traja? jeden vie cestu tam, druhú naspäť a tretí vie šoférovať?
Sak Kalinak posilil zlozky, sa necuduj, viac policajtov, pocet aut rovnaky. Tak musia chodit po troch. Asi by im mali kupit neake tie dalsie Mka, alebo RS, aby sa nemuseli tlacit. ved chudak ten vzadu, ani nohy si urcite nemoze natiahnut