... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Policajna akcia - pozor!!!

Pondelok, 14. Septembra 2009, 07:54

Začínajú merať aj na diaľnici (vjazd do BA z maďarska), pod nadjazdom smer Berg (odbočka na D1, k auparku) Včera tam škrečkovali celý deň, jedna dodávka, dve motorky. Mali aj laser. Takže pozor.

diLucca

Pondelok, 14. Septembra 2009, 09:29

zas tema o ***, kazda hliadka ma inak nastavenu toleranciu.. to je pre vsetkych taky problem jazdit podla predpisov?!
Uplne vam to momoze ked niekam pridete o par minut skor, vsak? :roll:

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 10:45

diLucca napísal:
zas tema o ***, kazda hliadka ma inak nastavenu toleranciu.. to je pre vsetkych taky problem jazdit podla predpisov?!

Niekomu to asi pomôže :roll:
Fakt treba jazdiť tých 50 a hotovo :-$

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Septembra 2009, 11:51

mne to na 50 brutalne zere:( ja jazdim iba 40" pre istotu" \:D/

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 12:01

Jak ti to môže brutálne žrať? Treba preradiť :lol: :lol:

barabas
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Septembra 2009, 16:30

diLucca napísal:

ked sa ti nepaci, tak to necitaj, neries a jazdi vzdy predpisovo!

Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 16. Septembra 2009, 12:28

barabas napísal:
pri novom meste to uz nepipa...

ale pipa - smerom na TN cca 2km pred odbockou na Rakoluby... v oboch smeroch - dokonca vcera odchytavali ludi policajnym golfom...

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Septembra 2009, 12:50

Nie len včera..

Inak v RakoĽuboch som prvý krát prišiel o VP :mrgreen: . Je to kúsok odo mňa. A keď nemerajú na diaľnici, tak merajú v dedine hneď za zastávkou za kruháčom..

M3driver

Streda, 16. Septembra 2009, 16:04

Cosmo napísal:
Nie len včera..

Inak v RakoĽuboch som prvý krát prišiel o VP :mrgreen: . Je to kúsok odo mňa. A keď nemerajú na diaľnici, tak merajú v dedine hneď za zastávkou za kruháčom..

v Rakoluboch meravaju?? no pekne... #-o
M3 -> Ducati

Cosmo

Streda, 16. Septembra 2009, 16:30

JJ stará cesta Beckov - TN je idealna, plná zákrut, krásna príroda. Ale nie je tam kde merať ani stáť ani nič podobné tak stávajú tam. Z druhej strany výjazd TN Stankovce ani moc nie. Občas viem že Krivosúd-Bodovka, tam bola 40, ale tá dedina je tak rovná že sa chodí koľkokrát 100 a viac. A keď nemerajú v Rakoľuboch tak v jednom z výjazdov popri Zelenej vode... Kto to tam pozná vie. U nás prevláda biela fabia, zelená oktávia, poprípade passat BA ŠPZ.. Ale za posledné 2 týždne takisto veľa laserových radarov, aj s ručným som videl v strede mesta merať 50..

Ale ani raz sa mi nestalo že by bol konflikt, vždy keď viem že som šiel rýchlo radšej priznať vinu, a keď tak sa snažiť dohodnúť. A keď som presvedčený že som vinu nespravil, tak ... aj tak sa dá dohodnúť miesto kopy vybavovania papierov na dopravnom oddelení, ktoré sú väčšinou aj tak nakoniec na nič..

A ešte jedna vec, nepočul som, nestalo sa mi aby ma zastavili s toleranciou menšiou ako + 8 km/h.

Cosmo

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Streda, 16. Septembra 2009, 18:26

Cosmo napísal:
, aj s ručným som videl v strede mesta merať 50..

na Štefánikovej pri renaulte sú radi, ked nemajú čo robiť aspom pozerajú pi.e na kapote

Cosmo

Streda, 16. Septembra 2009, 19:10

Áno presne tam, ramer v ruke, postavený za stĺpom, zvyšok v ulici smerom na Brezinu, tam ich kasírujú a policajt len vybehne do premávky a zastaví dotyčného čo prekročí rýchlosť v tom úseku. Inak mestských policajtov v TN nemám v láske, ale vedel som že keď nezaplatím pokutu na mieste volajú PMJ.. :evil: . Ale keby dostali MsP aj oni radar tak by ubudlo závodníkov, hlavne po nociach. Človek chce prejsť ulicu a musí si dávať pozor lebo taxikári majú závody.. Tým nikoho nehádžem do vreca, môj blízky rodinný príslušník je tiež taxikár.. A takisto to nie je problém len TN okresu. Ja viem že na SK chýba nejaký dobrý okruh, ale naozaj keď idem pre malú sestru do školy a vidím ako sa na ceste pred školou musia ukazovať nejaký chalani, asi v mojom veku, ako maju porobené autá nemenujem značku, ale proste autá nižšej strednej triedy. Tak si len pomyslím čo by som mu spravil keby zrazí moju sestru.. Čo k tomu dodať?

Markoo1
Auto: E46 318d

Streda, 16. Septembra 2009, 19:49

Išiel som dnes po Panónskej ceste a jedna holka si to pekne šinula v busovom pruhu. Na to ani neviem odkiaľ vybehla tmavomodrá sedma ale ešte e32 a zatrúbila na ňu a policajt ju cez okienko zastavil terčíkom. Tá sedma vôbec nebola označená,žiadny maják,dokonca nemala vzadu ani fólie, iba mala v predných blatníkoch otvory na vlajky. Už som myslel že policajti tieto sedmy vôbec nemajú, takže bacha na ňu :lol:
ex E36 325td

Cosmo

Streda, 16. Septembra 2009, 19:52

Chcel by som mať takéto služobné vozidlo. Človeku sa až nechce veriť že je to možné, dokonalá kamufláž, ale pre istotu by som sa pri kontrole pozrel, prípadne si vypýtal čísla odznakov. Nedávno to bolo keď falošný policajt vyberal pokuty.

Pežot

Streda, 16. Septembra 2009, 20:07

Markoo1 napísal:
Išiel som dnes po Panónskej ceste a jedna holka si to pekne šinula v busovom pruhu. Na to ani neviem odkiaľ vybehla tmavomodrá sedma ale ešte e32 a zatrúbila na ňu a policajt ju cez okienko zastavil terčíkom. Tá sedma vôbec nebola označená,žiadny maják,dokonca nemala vzadu ani fólie, iba mala v predných blatníkoch otvory na vlajky. Už som myslel že policajti tieto sedmy vôbec nemajú, takže bacha na ňu :lol:

To čo už nieje dobré pre ochranu ústavných činiteľov dostávajú policajti, teda tak som počul od suseda, čo tam robí :-k
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných