... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Schnitzer napísal:ViktorDDD to urobim to som povedal len najprv musim nejaku najst kto mi to bude ochotny urobyt a bude sa tomu rozumiet nie ako ty na tej emisnej covedeli o tom hovno.Samozrejme najprv diagnostika a ak sa to potvrdi tak potom nova RJ a zatial sa nenahanam zanicim od v tedy lebo sa bojim ze ma zase natrie teraz uz asi trabanttak racej len sedim na kraji cesty a cumim na ostatnych
R0nnIe napísal:Najprv nech zisti aky tam je motor(ak je tam 520 tak RJ by mala byt dobra)az potom riesit dalej.Ked tam je zla RJ, tak najprv zozen dobru a potom chod na diagnostiku skontrolovat ci je to OK! Naco pojdes na diagnostiku ked vies ze ta RJ je nahovno?
Schnitzer napísal:Skusim odpojit vahu vzduchu uvidime co to poroby a gumy mam obycajne 205/60 R15 a kamos na novsej 525 E39 zlozil zlozil Octaviu 1,8t20v tak ako je to mozne ze ja by som nedal filcku zasranu gulaty favorit to je blbost a aj ten motor jednoducho nejde ako ma hovorim foter ma mondeo 1,8 16v zetec je to skoro ta ista vaha a omnoho menci vykon a oprasil ma jak gate volaco s tym motorom urcite bude lebo to nieje ono zozaciatku nic a od 3000 jeb a ide jak svine aj na krizovatke ked sa pohinam hore kopcom jebnem mu plyn ide v pohode v strede krizovatky sa otacky dvihnu pri 3000 chyti tocky a dobre ze nespravym hodiny na ceste podla mna to by nemao to auto robyt ale sak nechamit skusenejsimy ludmi kazda rada nad zlato.diki moc piste kto mozte.
dodo.036 napísal:Tak na prvy pohlad rozoznat 2,5 a 2,0i......... Nedavno som to riesil tak asi viem. Urcite mas v okoli niekoho kto ma 320i alebo 520i M50. No a rozdiely,skrtiaca klapka,vaha vzduchu na 2,5i maju oproti 2,0i vacsi priemer, a dalej sa pozri na sanie,2,5i ho ma cca o 5mm sirsie ako 2,0i (myslim tym kazde potrubie zo 6tich). Mal som nedavno tieto dva motory v garazi a pre vlastnu zaujimavost som to porovnaval...
Helldiver napísal:Rovnako nechapem ako mohla na sprinte BMW 735i (co ma v papieroch 8.3s na 100) dat 318ti ktora ma nejakych 10... tam musel byt do 100km.h rozdiel niekolkych aut v prospech sedmy, jedine ze by ta sedma mala veeela vybavy a unaveny 180-190 ps motor s krutakom 260-270nm a pokazenym priebehom - co je zas v pripade motoru M30 bohuzial skor pravidlo ako vynimka.