... všetko o BMW ...
Stefo1248 napísal:a ked ta velmi velmi pekne poprosim tak by si mi ten volant nafotil detailne??Chcem si dat aj ja takto obšit.
ak bueš taký dobrý a pošleš mi to na severiny.mail@gmail.com
zaujímajú ma spoje zošitie atd.
dakujem pekne
Xader napísal:Niekto si tu musi riesit asi komplexy, alebo potrebuje mat najkrajsie auto a ked sa niekto priblizuje, tak je to hned konkurencia a velky problem. Tak toho cloveka treba "zlikvidovat" slovne. Navrhujem navstevu psychologa a porozpravat sa o tom, mozno to pomoze.
Nech to je aj 320d, ved v tych novych to nie je zly motor...ma to dobry look a hotovo.
Ked chalan bude chcet M3, tak si ju kupi. A jazdi na tom on, je to jeho vec ako mu vyzera to auto. Hlavne, ze sa paci jemu a vsetci ostatni mozeme ist do piač, ak sa nam nepaci
stjr napísal:
Aaaa, dalsi psycholog samouk. Skus pomenovat tie komplexy, to by ma fakt zaujimalo, kedze predpokladam, ze narazas na mna.
Inak, ta prva veta nema chybu - je ako zo slohovej prace 10 rocnych deti. Sice taku konstrukciu ani ta najbujnesia detstka fantazia nevyprodukuje - ty budes mat asi dobreho dealera a do toho upal. Ty kokos, ze vraj sa mi priblizuje krasou auta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chlapce, chod ty radsej nahanat blikajuce passaty po BA...
palzo napísal:
Prepac ale mam neaky pocit ze ty sa musis do akzdeho obut a akzdeho urazat a tahat sem veci co nemaju spolocne s tymto pribehom...
kenny napísal:V piatok som ťa videl v meste...Fakt krása normálne som myslel že je to fakt ///M. Už som ťa chcel nafotiť pre jeden web exotov. Aká škoda.
kenny napísal:V piatok som ťa videl v meste...Fakt krása normálne som myslel že je to fakt ///M. Už som ťa chcel nafotiť pre jeden web exotov. Aká škoda. Kamoš mi vravel, ďalšia M3 v TNa nič z toho...iba obal. Chlape máš recht, lebo takáto prerábka z 2,0d chce fakt odvahu.
Kolesá nechávaš takéto? Mohol by si anhodiť ///Mkové.
stjr napísal:Inak, nechcem rypat, ale ten M3 side skirt mas trosku mimo, teda trosku dost. Chcelo to urobit konverziu aj zadnej casti, hlavne zadne blatniky a potom by ten side skirt pekne sadol. No nic, pri dalsej replike to uz vychytas...