... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
mmracing.sk

Ivanko
Kraj: Trenčiansky

Re: E90-konecne hotove

Nedeľa, 2. Augusta 2009, 18:54

Krásne autičko,gratulujem. Uži si ho :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 2. Augusta 2009, 20:48

a ked ta velmi velmi pekne poprosim tak by si mi ten volant nafotil detailne??Chcem si dat aj ja takto obšit.
ak bueš taký dobrý a pošleš mi to na severiny.mail@gmail.com
zaujímajú ma spoje zošitie atd.
dakujem pekne
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

kraken331
Autor témy

Nedeľa, 2. Augusta 2009, 21:30

Stefo1248 napísal:
a ked ta velmi velmi pekne poprosim tak by si mi ten volant nafotil detailne??Chcem si dat aj ja takto obšit.
ak bueš taký dobrý a pošleš mi to na severiny.mail@gmail.com
zaujímajú ma spoje zošitie atd.
dakujem pekne

Zajtra ti to poslem ,musim to detailne nafotit poslem ti aj kontakt! Cau.

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Augusta 2009, 22:17

autíčko je pekné-pekný kus práce..nenechaj sa odradiť..nech ho dobre predáš a doprajem ti tú M3
inak nechcem sa miešať do konfliktov, ale myslím že ak si normálny človek prečíta tú výmenu názorov tak si vytvorí jasný obraz.., že kto iba zabŕda atd..hrozné .. ](*,)

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 08:41

.. asi najrozumnejsie co mozes urobit.. :roll:
.

Xader

Pondelok, 3. Augusta 2009, 08:48

Niekto si tu musi riesit asi komplexy, alebo potrebuje mat najkrajsie auto a ked sa niekto priblizuje, tak je to hned konkurencia a velky problem. Tak toho cloveka treba "zlikvidovat" slovne. Navrhujem navstevu psychologa a porozpravat sa o tom, mozno to pomoze.

Nech to je aj 320d, ved v tych novych to nie je zly motor...ma to dobry look a hotovo.
Ked chalan bude chcet M3, tak si ju kupi. A jazdi na tom on, je to jeho vec ako mu vyzera to auto. Hlavne, ze sa paci jemu a vsetci ostatni mozeme ist do piač, ak sa nam nepaci :smile:
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 3. Augusta 2009, 09:35

Xader napísal:
Niekto si tu musi riesit asi komplexy, alebo potrebuje mat najkrajsie auto a ked sa niekto priblizuje, tak je to hned konkurencia a velky problem. Tak toho cloveka treba "zlikvidovat" slovne. Navrhujem navstevu psychologa a porozpravat sa o tom, mozno to pomoze.

Nech to je aj 320d, ved v tych novych to nie je zly motor...ma to dobry look a hotovo.
Ked chalan bude chcet M3, tak si ju kupi. A jazdi na tom on, je to jeho vec ako mu vyzera to auto. Hlavne, ze sa paci jemu a vsetci ostatni mozeme ist do piač, ak sa nam nepaci :smile:

Aaaa, dalsi psycholog samouk. Skus pomenovat tie komplexy, to by ma fakt zaujimalo, kedze predpokladam, ze narazas na mna.

Inak, ta prva veta nema chybu - je ako zo slohovej prace 10 rocnych deti. Sice taku konstrukciu ani ta najbujnesia detstka fantazia nevyprodukuje - ty budes mat asi dobreho dealera a do toho upal. Ty kokos, ze vraj sa mi priblizuje krasou auta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chlapce, chod ty radsej nahanat blikajuce passaty po BA...
Obrázok

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Augusta 2009, 09:37

stjr napísal:

Aaaa, dalsi psycholog samouk. Skus pomenovat tie komplexy, to by ma fakt zaujimalo, kedze predpokladam, ze narazas na mna.

Inak, ta prva veta nema chybu - je ako zo slohovej prace 10 rocnych deti. Sice taku konstrukciu ani ta najbujnesia detstka fantazia nevyprodukuje - ty budes mat asi dobreho dealera a do toho upal. Ty kokos, ze vraj sa mi priblizuje krasou auta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chlapce, chod ty radsej nahanat blikajuce passaty po BA...

Prepac ale mam neaky pocit ze ty sa musis do akzdeho obut a akzdeho urazat a tahat sem veci co nemaju spolocne s tymto pribehom...
Jack Daniels + Coca Cola :)

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 10:05

navrhujem ban na skludnenie.. ](*,) (paci sa.. obuj sa aj do mna.. mf)
.

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 10:59

palzo napísal:

Prepac ale mam neaky pocit ze ty sa musis do akzdeho obut a akzdeho urazat a tahat sem veci co nemaju spolocne s tymto pribehom...

Ja si tiez myslim ze toto je diskusia resp.pribehy nasich aut nech uz su drahsie alebo lacnejsie tu o to vobec nejde. Cudujem
sa sam sebe ze som sa dal vyprovokovat a znizit k veciam, ktore som napisal,ale niekedy sa to zvrtne.Neviem co su to te
blikajuce Passaty a ake su slohove prace 10 rocnych deti ale ja osobne fandim kazdemu ,kto sa snazi si pekne urobit auto ci
vysledok taky alebo onaky vzdy budu rozdiely niekedy sa to nepodary niekedy je malo penazi....

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:01

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience.
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Džaro
Auto: Dračia cicina

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:05

V piatok som ťa videl v meste...Fakt krása normálne som myslel že je to fakt ///M. Už som ťa chcel nafotiť pre jeden web exotov. Aká škoda. Kamoš mi vravel, ďalšia M3 v TN :D a nič z toho...iba obal. Chlape máš recht, lebo takáto prerábka z 2,0d chce fakt odvahu.
Kolesá nechávaš takéto? Mohol by si anhodiť ///Mkové.

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:21

kenny napísal:
V piatok som ťa videl v meste...Fakt krása normálne som myslel že je to fakt ///M. Už som ťa chcel nafotiť pre jeden web exotov. Aká škoda.

Veeeeelka chyba, ze si ho neodfotil. Na tu stranku by sa to auto prudko hodilo, kedze pochybujem ze taky EXOT ako 'M3 320D' sa uz niekomu podarilo zachytit objektivom a postnut to tam.

Inak, nechcem rypat, ale ten M3 side skirt mas trosku mimo, teda trosku dost. Chcelo to urobit konverziu aj zadnej casti, hlavne zadne blatniky a potom by ten side skirt pekne sadol. No nic, pri dalsej replike to uz vychytas...
Prílohy
fake.JPG
fake.JPG (59.73 KiB) 832 zobrazení
Obrázok

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:35

kenny napísal:
V piatok som ťa videl v meste...Fakt krása normálne som myslel že je to fakt ///M. Už som ťa chcel nafotiť pre jeden web exotov. Aká škoda. Kamoš mi vravel, ďalšia M3 v TN :D a nič z toho...iba obal. Chlape máš recht, lebo takáto prerábka z 2,0d chce fakt odvahu.
Kolesá nechávaš takéto? Mohol by si anhodiť ///Mkové.

Kolesa nechavam ide to prec.Mam take podozrenie ze to cez nejakeho nastrceneho kupca kupuje strj! lebo ako vidim ze sa
na to nemoze vynadivat.Uz hlada detaily ,s tym celkom mu to nevyslo murim to nafotit cez makro alebo dame stretko a pokecame aspon bude sranda a z tej 335i sa vykluje 320LPG.

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:47

stjr napísal:
Inak, nechcem rypat, ale ten M3 side skirt mas trosku mimo, teda trosku dost. Chcelo to urobit konverziu aj zadnej casti, hlavne zadne blatniky a potom by ten side skirt pekne sadol. No nic, pri dalsej replike to uz vychytas...

to stjr : prečo sem nehodíš fotky svojho auta ? možno by si tým stanovil nejaký "etalón perfektného auta" ..
alebo by si sa možno dočkal aj ty nejakej "pozitívnej" kritiky, ktorá by ťa posunula vpred ...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných