... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
russia napísal:Jinak s tim zvysovanim vykonu..
Ja mam sani z 2,5 Vanos stavel to Speedy z BMW klubu ČR.. Seriova 2,8i mi nestaci ani nahodou.. Uprava ridici jednotky je delana nekde v nemecku..
Auto uz jsem tak koupil, ale kdybych mel seriovou 2,8i tak bych tohle neresil.. Je podle me jedno, jestli mas 190 koni, nebo 215.. V beznym provozu ti na predjeti staci 190 kobyl.. Pokud ma nekdo sportovni ambice a chce treba driftovat, tak 2,8i zahodte a poridte si M3, nebo budte originalni a zainvestujte do turbo/kompresor zastavby..
Dat tam sani z 2,5 a nachipovat je podle me takovy reseni, ktery ale NIC neresi..
patres napísal:
Vies co ani turbo nie je boh vieco.....teraz na Carate tam bol jeden typek na myslim 30-ke s turbom a ten drift mu moc nesiel bo pucol plynu a turbo ze fuuuuuuuu a uz sa tocil......obrovsky kopanec a vykon.
dodoIPD napísal:da sa tam dat sanie z 2.5(150eur) , klapky z m3(350eur),uprava RJ ( 600-800eur) , realny vykon okolo 270-280 koni , ale ak s tym chces jazdit na spotrebu zabudni :)
matyson napísal:no daj sem to foto radi pozrieme vsetci.
dodoIPD napísal:lenze tie sivlie nemaju 950 kil jak ta e30 :)
a ta e30 ma 420koni tusim.. takze zas tak daleko to od tych nissanov neni.
A japonci chodia boky v akych rychlostiach.. :)
ked chces vacsi vykon fakt asi m3 motor..
da sa tam dat sanie z 2.5(150eur) , klapky z m3(350eur),uprava RJ ( 600-800eur) , realny vykon okolo 270-280 koni , ale ak s tym chces jazdit na spotrebu zabudni :)
Zverbo napísal:Cau pekny pokec vedete. No ono prerabaj prerabaj ale daj na rady tych co to maju prerobene. Mam 325ci trochu som renovoval asi tak vsetko. Nejake kone chces? Mam len toto jedno auto a mam ho vazne rad, mam ho na denodene potreby ale aj na blaznenie. Mam znizenu hlavu a podbrusene ventyli, zvody vahu sanie z 3.0 a cely vyfuk prekopany. Cakam na nacipovanie a powerbox. Kolko to da koni ti napisem pak ked to dam odtestovat. Realne... ppc vykon, krutak netusim nechodim rychlo, pezproblemov slape spotreba asi stale taka ista a to naj brutalne ide do otacok a hned nabera rychlost. Patres ti povie ako driftuje moje coupe ale teraz kamo ver mi neda sa opisat to zrychlenie a tach. Mozem poslat foto motora po prerabke a ine foto uprav ak mas zaujem.
patres napísal:
Ale pozor ty japonci nemaju v tych silviach 400PS ...rataj s tym ze pod 650 700 PS to u nich nie je zaujimave