... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
VK-Tomáš napísal:Keď nemáš auto alebo papier že ti ho zošrotovali tak ho asi neodhlásiš na trvalo, ale môžeš si v poisťovni dočasne odhlásiť auto ako keby si to odhlasoval na zimu keď stým nejazdíš aby si nemusel platiť poistku najdlhšia doba je tuším nejakých 10rokov
GOOSE napísal:
Veeelmi zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R0nnIe napísal:Je to celkovo riadna kokotina, ked si auto kupujes, nikto ti neprispeje. Ale ked ho chces odhlasit, vtedy uz ho musis dat zosrotovat, riadna kokotina. Ako keby ked si kupim telefon, ale uz ho nechcem pouzivat, musel by som ho dat nazad do Orange, aby som nemusel dalej platit pausal. Cely svet je taky niejaky na hlavu postaveny a ze demokracia. Demokracia je, robit s cloveka chudaka, a potom ho este ojebavat o to co ma, tak mi to pripada.
alu napísal:znacky sa musia odovzdavat???
a ja mam s nimi otapetovanu stvrtku pivnice- takych 15 parov urcite. ale vsetko len prevozne.
kubo napísal:Chlapci treba to spravit nasledovne.
Do konca oktobra alebo novembra je na to cas,AUTO VAM ODHLASIA NA TRVALO ked date cestne prehlasenie ze auto ste
ekologicky spracovali a je to.![]()
Dal som tak prec Trabiho,trabiho,E39 530d.A apsolutne pohoda![]()
Pežot napísal:Čo tu riešite? Utekaj na šrotovisko a oni ti za poldeci a nejaké tie Ečka vystavia papier o zošrotovaní
Pežot napísal:No tak to je ten horší prípad a podstivý ľudia, to sa vidí málokde![]()
Ale zas je pravda, že ak to nieje Jožo od susedov tak to nespravia
Lebo my sme sa už takto na diely zbavili dvoch žigulákov a nikdy nebol problém s odhlásením, tak neviem. Ale zas je pravda, že neviem presne ako to u nás je a kto koho pozná![]()