... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
slamec napísal:![]()
pri záťaži točím aj 4700 a bez len 3800
kocian napísal:Tak pani odpojil som tu hadicku z toho ventylu pri nadobke na vodu pre ostrekovac, zapchal som ju kusom igelitu a co sa nestalo ?
Turbo okamzite prestalo piskat. Aj na volnobehu pri maximalnych otackach ktore som z neho dostal t.j. 4000 ot. aj pri jazde. Aj ked treba povedat ze pri jazde sa zivost motoru vytratila aj po prekrocení 3000 ot., nemal som to kde poriadne prehnat ale dost som na to tlacil a stejnak som siel len max. 110 km
Verdikt bude že je zly ten ventyl na turbe ? Preto piska ?
Jozef napísal:je nejaka možnosť že turbo sa začina kaziť alebo čo? a vedlajšia otazka ide teraz niekto do Trenčina na tuning zraz a pozrel sa na to?
Jozef napísal:je nejaka možnosť že turbo sa začina kaziť alebo čo? a vedlajšia otazka ide teraz niekto do Trenčina na tuning zraz a pozrel sa na to?
MGSnake napísal:ked tu hadicku odpojiš tak ti nebude fungovat ten elektroventil, tym padom sa ti lopatky nenaklapaju.tym padom ti auto velmi dobre nepojde.ze ti auto ide max.100 tak to ho mas asi v jednom kuse v nudzaku,Tj. ze ti stale nejaky snimac hlasi ze je potrebne uviezt auto do nudzoveho rezimu z dovodu mozneho poskodenia, to napr. robi zla vaha vzduchu ale aj zly snimač tlaku turba.Skusal si vyhu odpojit??
MGSnake napísal:ked tu hadicku odpojiš tak ti nebude fungovat ten elektroventil, tym padom sa ti lopatky nenaklapaju.tym padom ti auto velmi dobre nepojde.ze ti auto ide max.100 tak to ho mas asi v jednom kuse v nudzaku,Tj. ze ti stale nejaky snimac hlasi ze je potrebne uviezt auto do nudzoveho rezimu z dovodu mozneho poskodenia, to napr. robi zla vaha vzduchu ale aj zly snimač tlaku turba.Skusal si vyhu odpojit??