... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
slamec napísal:urobia
ale za tie isté peniaze budeš mať aj s čipom
alebo sa opýtaj v MM
Jozef napísal:
no caw slamec a čo povieš na to moje auto pozreli by sme sa na to niekedy?
kocian napísal:Zdravym ... riesim podobny problem.
Pred casom zom menil turbo lebo auto dymilo na bielo. Po vymene turba, tiez mi to robil nejaky suplitkar zabudol vymenit odlucovac oleja a pretlakoval system, co malo za nasledok zadrhnutie turba a prerazenie oleja cez mierku.
Vsetko sme dali do poriadku, turbo znova poslali na repas, nahodili a ha .....
Jednak ze turbo piska to je jedna vec, ale motor na volnobehu nevitocim na viac ako 4000 ot. , vraj by malo ist vytocit do maxima kym sa nezapne obmedzovac ..... Tiez mam pocit ze auto je trosku lenivejsie, a hlavne ten zvuk-piskot toho turba ma zabija. V BMW povedali ze BMW nepiskaju ani s novym ani s repasovanym turbom.
Zda sa ze auto olej nezerie, akurat mam pocit ze je trocha lenivejsie aj ked na dialnici som mu vcera nalozil a 220 km da ....
Tak neviem skusim odpojit ten ventyl pri nadrzke a uvidime. Skuste prosim poradit uz som fakt zufalý, a do BMW ma vezmu najskor na buduci tyzden, no mne treba ist do Prahy v piatok, nerad by som bol keby sa nieco stalo.
Ešte podotknem, že ozaj sa mi zda že brzdový pedál je nejaky tuhy, stale ... este skusim ten postup co tu bol pisaný. Preveziem sa a za pár hodín skusim ci je padál tuhý.
Dakujem.
Auto : BMW 320D, 110kW