... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:chladic vyfukovych splodin je zapojeny na rovnaky okruh ako velky chladic... proste neries, ze odkial sa vnom berie voda, ale sleduj, ze ci ti tam neunika
byva to dost casta zavada...
Stale si myslim, ze mas problem s EGR.. opis presnejsie za akych situacii ti auto strati vykon - ci je to pri zatazeni ked mu nakladas, alebo ked ides normalne a chces zrazu pridat, alebo z nicoho nic pri ustalenej jazde zacne spomalovat.. atd...
alfi666 napísal:ak len odpojis hadicku, tak ti moze unikat vakuum a potom ti to zase nevladze regulovat turbo... ked uz tu malu hadicku odpojis, tak ju treba aspon zapchat... potom by to malo vyradit EGR...
Ked to nepomoze, tak treba hladat chybu s diagnostikou
alfi666 napísal:tak tomu JEDNEMU tresni po papuli nech nevymysla blbosti a nech si pocas jazdy vypina on sam motor
zhmp napísal:
Presne tak.......a snad ti kázal aj vytiahnut za jazdy aj klúč zo spínačky, ževraj by si mal tym zvýšiť výkon auta![]()
![]()
....PS: nepočuvaj cocotiny...na to zme tu mi na fore,aby sme poradili...)))))
zhmp napísal:stači mala netesnost na hadičkach,alebo aby bol nektory z tych dvoch elektroventilov zly a prepuštal podtlak a je to v riti......lahky test na to je...či je v systeme netesnost.......vypni motor a za 1-3 hodiny,ale može to byt aj na druhy den(tak to zistiš najlepšie) než naštartuješ či ti nahodov nestvrdol brzdovy pedal....ak ano tak tam je niekde netesnost.......ja som to prave tak zistil,že tam ešte nejaka netesnost je......proste bud dobre neuzatvara nektory z tych ventilov,alebo je nejaka hadička netesna......