... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Mireck napísal:Moje ocakavania splnil na 99% slo my hlavne spoznat ludi s ktorymi si pisem na fore. Som rad ze som si podal ruku z MAX-MAX-om a vsetkymi co som si podal a mrzi ma ze som nestihol pokecat s kazdym. Spravil som si vylet s dcerou a bol to relax. Nakolko mam 2 zamestnania tak som bol rad ze som vypol. Pacilo sa my ze v podstate cudzi ludia ma na vstupe vitali ako najlepsi priatelia a vsetci boli v pohode. To 1% som nechal nakolko som nemohol ostat do konca, takze aj za to 1% si mozem v podstate sam![]()
BTW: piste si vsetci co chcete ale nezabudnite podakovat robili to pre nas a slusi sa podakovat.
A ked budem v BA na navsteve u sestry tak ma cakajte na miestne stretko zajdem ak bude cas a rad vas spoznam.
jararak napísal:mirec mna len mrzi ze som uz akosi nestihal s tebou sprint. ale tvoja dcerka ma nenormalne potesila :)
k organizovaniu co zlepsit, aspon moj nazor, slalom mohol zacat asi skor, predsa len bolo este dost adeptov co to chceli asi skusit.
pri sprintoch asi otvorit ten zadny prechod a aby auta chodili z tej strany, vznikal tam nenormalny chaoz.
mozno zacat uz v piatok, nejake pripravy, stany, ohnik, klobaska, nejake pivko proste kemping.
mne sa to inac velmi pacilo a to co som pripomenul su len perlicky bez ktorych sa da prezit :)