... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Alinko napísal:
No dozvedel som sa to od kamarata ;0
a JA UZ MAM POCHODENYCH VELA ZRAZOV teda nie BMW povecinou tuning akcie v SR a CR ale tak tam je to ine noooo som zistil:)
IGOR napísal:ahojte (alinko bol so mnou) vidim ze tu stihol pekne zarypat. Ale bez ohladu na to co si on mysli: ked som tam dosiel ohurilo ma ta vnutorna atmosfera toho vsetkeho pozeral som ako male dieta... po chvile som sa tam zacal nudit (prisiel som po slalome) moja smola mal som skor vyrazit ... tym ze som tam poznal dokopy 4ludi to nebolo az tak fasa.. ale neskor ako zacal STIKY a nasledne sprinty bolo fajn clovek uz mal co robit a bavil sa postupne som aj s niekym pokecal i ked neviem kto to bol. Ak mozem zhrnutie tak to ako to vyzeralo je jedna vec ale to ako som sa tam citil tak to bolo super (jednoducho bol som medzi svojimi) ...
PS: MNE km po case nevadilia zrejme by som prisiel aj nabuduce lebo to bude urcite lepsie
- mozno jedina vec ktora mi tam chybala je ze bolo tam par peknych kuskov tak trebars ich niekedy aj predstavit (pribeh toho auta )...
CHALANI INAC GRATULUJEM NEVIEM PO KOLKATY RAZ STE ROBILI ZRAZ ALE BOLO TO FAJN.
PS: JA SOM TEN CO ROBIL KULISU S TOU TRUBOU
Kraken napísal:Ja som sa tiež dal do reči s majiteľom 2002 a ochotne porozprával a verím že to rozprával už najmenej 10ty krát v ten deň, bol rád že sa ľudia zaujímali o jeho auto.
Štiky napísal:u mna bola najcastejsia otazka: "Kelo ma koni?"
alebo druha najcastejsia: "Aky je v tom motor?"
speki napísal:Caute. Ja som tam bol spolu s chalanmi z Ba. Nehovorim ze to bolo zle, organizatorom klobuk dole. Pol roka som sa na zraz tesil. Prva vec co ma netesila je ze to bola jednodnova akcia nato ze to bol 1.BMW zraz. Keby to bolo cely vikend prislo by viac ludi z vecsej dialky. Napriek tomu som prisiel aj zo stanom. Kvoli pocasiu som skoncil niekde na chate. Druha vec co ma netesilo ze zo zapadu bolo malo ludi. A tretia, ked som sa z miestnymi rozpraval a spomenul som z kade som, dost sa cudovali, ze som prisiel z takej dialky.
Co sa tyka tych kapiel, urcite aj vy mate mlade zacinajuce kapely ktore sa chcu ukazat aj bez honoraru. Inak Ludia boli super, na sprintoch sme sa vyblaznili (lepsie ako na dialnici), drifter bol super. Skoda toho dazda a stanujem rad.
P.S: IGOR, tvoja polovicka spominala,ako sa ti "lubilo"!!!!