... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViloE36 napísal:mam podobny problém, mne sa auto prehrievalo pri dlhšom stati na mieste, pri jazde sa neprehievalo, bola menena viskospojka, vysledok: prehreje sa neskor ako pred vymenou, neviete čo tam ešte može byt na vymenu????
som to dneska rozobral a zistil som ze je na hlave vypalena drazka pri stvrtom valci rovno do vodneho kanalika ale nevsimol som si tam ziadnu prasklinu.mam ten isty problem akurat ze mne to vobec nekuri hadice mam strasne natlakovane robi emulziu na riske od oleja a riadne dymi na bielo. ako si pochodil v servise? ja tipujem na vodnu punpu a tesnenie pod hlavou pripadne hlava (
tomanez napísal:ked sa ti prehreje mas chladic horuci?
NiktO napísal:No ale mne sa to stalo na E36 1.8 Is...Cize neviem co to moze byt..skusal som vybrat termostat ale aj tak sa prehrieva a este mi ani nefuka dovnutra horuci vzduch..aj ked dam na najvyssiu teplotu dovnutra mi fuka zimu...Neviete co to moze byt????..Vodna pumpa alebo upchate nejake kanaliky????Lebo vobec nechapem...
ViloE36 napísal:mam podobny problém, mne sa auto prehrievalo pri dlhšom stati na mieste, pri jazde sa neprehievalo, bola menena viskospojka, vysledok: prehreje sa neskor ako pred vymenou, neviete čo tam ešte može byt na vymenu????
BMW444 napísal:dolej vodu ovzdusni, vos sa asi 10min, potom zastav vypni motor a otvor viecko s chladica ked ti voda vystrekne tak ti auto tlakuje a je to hlava alebo tesnenie. ked nie tak je vsetko ok, chladic nemusi byt vrety, ale ked budes stat nastartovany a bude stale studeny, tak pozri termostat, v zime som mal chladic stale ladovy,