... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
palino258 napísal:
tvoje bawo som neska vydel pred comodexom...pozeram de sa tam zebralo bmw pred tymi embeckami
mathesss napísal:
Jasnéé=))) bol som tam veru.. Idem nahadzovať na auto Mpaket takže som s kamarátom riešil farbu... Bol som tam preto, lebo som prirovnával kartičy zo vzorkovníka aby som trafil presný odtieň farby... Nerád by som behal zo strakatými nárazníkmi
palino258 napísal:
aha jasne :-) ja som myslel ze sa to strika podla cisla farby..hm ...aj este byvaju zrazy v tt? som bol raz vlete s kamaradom co ma red E34ku
coWon napísal:http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=9&t=14098
pojdeme sem? ja by som isiel hned... klcov 1. BMW zraz
coWon napísal:z matesom sa prideme ukazat na volaky zraz urcite ked uz Mkujeme auta... sakra, nedaju sa mi sem vlepit fotky ))))))))))))):
mathesss napísal:Roman, na nedelu to platí jo?!!!!! Už to mám v laku. Dnes večer sme to striekali=)))) Prikladam malý zostrih
Jannci napísal:tusim si aj SPZ vymenil s naraznikom...
zhmp napísal:
Chalanisko čo to striekal vyzerá šikovný,........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coWon napísal:plati, jasnacka, hovoril som aj chalanom a ze v pohode... len jedinu jednu vec nemozem na 100% zarucit, a to, sa moze stať ze tam bude rozobrate nejake auto... rozumies... ale budem sa snazit aby sa tomu predislo
.. sranda, na tych fotkach vyzera ten box na pivovare jaky velky (:
prikladam aj ja nejake foto ..
chcelo by to zalozit si rubriku v pribehoch nasich aut, aj to urobim ale este musim nafotit lepsie foto