... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
coWon napísal:v pondelok by si mohol dobehnut? a to lanko jedine z bawarie, inac sa neda
a pozeral si ci ti nevybehlo z packy alebo neodlomil sa ti na nej drziacik valceka????????????????????????? ha?
coWon napísal:jasne ze platiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, inac by ma to nakakalo (:
coWon napísal:zacnime si pomali robit zoznam zaujemcov.......
cowon ... Roman (uvidim koho este nabalacham)
Jannci napísal:co predavas?
coWon napísal:nic nepredavam, ide o to stretko
coWon napísal:chces dojst??
Jannci napísal:zalezi kam, ci do BA alebo do servisu. dnes som odpalil ziarovku, cize uz nemozem jazdit...
inak som hybal s packou a lanko skrka v boudene, cize bude utrhnute bud v boudene, co by bol ten lepsi pripad, alebo az v zamku, co si neviem predstavit ako to rozobrat...
coWon napísal:bohynu, ved dojdi.. otvorime ti to a dame druhe lanko, ked chces zajtra cca 16:30 alebo povedz kedy mozes, mame aj ziarovky (:
Jannci napísal:
som sa zabudol opytat, co ma prinest k piti?
Max1M napísal:kedy jee to meranie vykonu BMW presne? aa kde sa to registruje na akej stranke ?? bo som nejako v tom stratil prehlad, kamarata by som ale mozno na to uvaril ...
mathesss napísal:
Áno je to až o dva mesiace v sobotu. 21.03.2009 a v prípade dažďa sa to presúva na 28.03.2009
Spomenul som to pre to lebo každy má nejaké povinosti a dva mesiace je čas dosť dopredu na to, aby ste si zariadili všetci voľno