... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Utorok, 3. Februára 2009, 10:13

coWon napísal:
a zabudol som aj na teba..... vlastne som zabudol aj mathessovi pozriet a povedat ake veci som objednaval..... no co ma zabijete ked zabudam.. mam toho nošu a to asi preto ma to perfektne gumuje (:

ja som ti vcera volal, lebo som ti chcel povedat, ze mozes na mna zabudnut, lebo som to uz opravil. Inak ta budem asi este otravovat, lebo som otrhol lanko na kapote, ale to az ked kupim druhe. Skusim to najskor tiez na parkovisku, ale uvidim, ci to pojde

P.S. dufam, ze mas autogen

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Utorok, 3. Februára 2009, 10:32

Jannci napísal:

ja som ti vcera volal, lebo som ti chcel povedat, ze mozes na mna zabudnut, lebo som to uz opravil. Inak ta budem asi este otravovat, lebo som otrhol lanko na kapote, ale to az ked kupim druhe. Skusim to najskor tiez na parkovisku, ale uvidim, ci to pojde

P.S. dufam, ze mas autogen

no sak viem, len som si akosik odvykol od mobilu co som ho mal v oprave.. tak moj telefon stravil skoro dva dni v aute (:
lanko vymenis ako nic... ked nie, dobehni .... len ma zaujma ako otvoris kapotu :D

Jannci

Utorok, 3. Februára 2009, 12:11

coWon napísal:
no sak viem, len som si akosik odvykol od mobilu co som ho mal v oprave.. tak moj telefon stravil skoro dva dni v aute (:
lanko vymenis ako nic... ked nie, dobehni .... len ma zaujma ako otvoris kapotu :D

sak preto sa pytam, ci tam mas autogen :lol: :lol: :lol:

coWon
Autor témy

Utorok, 3. Februára 2009, 14:04

Jannci napísal:

sak preto sa pytam, ci tam mas autogen :lol: :lol: :lol:

jasne ze mame :D vyrezeme kapotu? :D:D uz som sa raz stretol s chlapikom co mu neisla otvorit kapota
a tak chodil az kym nezadrel motor a potom auto predal za 80litrov. bola to e38

Jannci

Utorok, 3. Februára 2009, 14:12

coWon napísal:

jasne ze mame :D vyrezeme kapotu? :D:D uz som sa raz stretol s chlapikom co mu neisla otvorit kapota
a tak chodil az kym nezadrel motor a potom auto predal za 80litrov. bola to e38

Ja som nastastie dva dni predtym dolial olej, cize tych 2000 km by som mal zvladnut

hessy

Utorok, 3. Februára 2009, 15:44

Max1M napísal:
tu byvajuu sem tam take mllkvee obdobia :D sak tazky fušing na autach prebieha ... inak Heso, nebyvas ty oproti galaxy bowlingu, kusok vedla od tej trafiky? :lol:

hmmm neviem :lol: :lol: neaky bowling :lol: proste ako su tie nove bytovky tak tam byvam :lol: alebo take garaze velke tam su alebo este lepsie ako je lokomotiv :oops:
a nalepky nemwadi nasiel som este aj tu jednu cize uz su 3 :D

Killo
Auto: lexaurin

Streda, 4. Februára 2009, 00:16

chlapce ja uplne neviem o akych zachytnych bodoch hovoris ty :lol: :lol: toto bude tazkee dorozumievanie sa :lol: co je lokomotiv ? :D aa nove bytovky ?? tak tam to nepoznaam :o .. Galaxy Bowling mas proste v tej casti druzby, jak ides od lidlu/kauflandu na druzbu tak hned po lavej strane mas galaxy... tam som ja skoro furt, na druzbe zdycky slopeme, tak sa nekedy dohodneme a dojdes na poharik :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

coWon
Autor témy

Streda, 4. Februára 2009, 07:43

Jannci napísal:

Ja som nastastie dva dni predtym dolial olej, cize tych 2000 km by som mal zvladnut

tak pridi az ked zadres, bude viacej robotky (:
furt tam mame najebkane auta... v sobotu budes mat cas?

Jannci

Streda, 4. Februára 2009, 08:23

coWon napísal:

tak pridi az ked zadres, bude viacej robotky (:
furt tam mame najebkane auta... v sobotu budes mat cas?

co bude v sobotu? Inak volal som do tempusu, skrz lanko, neako neberu, tak som poslal mail, uvidim ako mi odpisu.

hessy

Streda, 4. Februára 2009, 09:13

Max1M napísal:
chlapce ja uplne neviem o akych zachytnych bodoch hovoris ty :lol: :lol: toto bude tazkee dorozumievanie sa :lol: co je lokomotiv ? :D aa nove bytovky ?? tak tam to nepoznaam :o .. Galaxy Bowling mas proste v tej casti druzby, jak ides od lidlu/kauflandu na druzbu tak hned po lavej strane mas galaxy... tam som ja skoro furt, na druzbe zdycky slopeme, tak sa nekedy dohodneme a dojdes na poharik :D

somnou to je tazke :lol: dojst mozem no nom ako su tie ihriska futbalove na druzbe tak tam su take baraky :lol: hned natej krizovatke no pojdes od mcdonalda smerom hore do toho kopca :lol: potom na krizovatke odbocis do lava :lol: a hned vidis take nove bytovky :lol: :lol:

coWon
Autor témy

Streda, 4. Februára 2009, 12:07

Jannci napísal:

co bude v sobotu? Inak volal som do tempusu, skrz lanko, neako neberu, tak som poslal mail, uvidim ako mi odpisu.

jaj, nemas este lanko.. ked nepochodis, skusim pozriet

Jannci

Streda, 4. Februára 2009, 14:25

zatial nic

hessy

Štvrtok, 5. Februára 2009, 22:22

inak chlapci ten zraz este plati :lol: alebo ako tu bolo povedane ist na bmw day ? :D

coWon
Autor témy

Sobota, 7. Februára 2009, 15:49

Jannci napísal:
zatial nic

v pondelok by si mohol dobehnut? a to lanko jedine z bawarie, inac sa neda
a pozeral si ci ti nevybehlo z packy alebo neodlomil sa ti na nej drziacik valceka????????????????????????? ha?

coWon
Autor témy

Sobota, 7. Februára 2009, 15:49

hesoyam25 napísal:
inak chlapci ten zraz este plati :lol: alebo ako tu bolo povedane ist na bmw day ? :D

jasne ze platiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, inac by ma to nakakalo (:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných