... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
coWon napísal:a zabudol som aj na teba..... vlastne som zabudol aj mathessovi pozriet a povedat ake veci som objednaval..... no co ma zabijete ked zabudam.. mam toho nošu a to asi preto ma to perfektne gumuje (:
Jannci napísal:
ja som ti vcera volal, lebo som ti chcel povedat, ze mozes na mna zabudnut, lebo som to uz opravil. Inak ta budem asi este otravovat, lebo som otrhol lanko na kapote, ale to az ked kupim druhe. Skusim to najskor tiez na parkovisku, ale uvidim, ci to pojde
P.S. dufam, ze mas autogen
coWon napísal:no sak viem, len som si akosik odvykol od mobilu co som ho mal v oprave.. tak moj telefon stravil skoro dva dni v aute (:
lanko vymenis ako nic... ked nie, dobehni .... len ma zaujma ako otvoris kapotu
Jannci napísal:
sak preto sa pytam, ci tam mas autogen![]()
![]()
coWon napísal:
jasne ze mamevyrezeme kapotu?
:D uz som sa raz stretol s chlapikom co mu neisla otvorit kapota
a tak chodil az kym nezadrel motor a potom auto predal za 80litrov. bola to e38
Max1M napísal:tu byvajuu sem tam take mllkvee obdobiasak tazky fušing na autach prebieha ... inak Heso, nebyvas ty oproti galaxy bowlingu, kusok vedla od tej trafiky?
Jannci napísal:
Ja som nastastie dva dni predtym dolial olej, cize tych 2000 km by som mal zvladnut
coWon napísal:
tak pridi az ked zadres, bude viacej robotky (:
furt tam mame najebkane auta... v sobotu budes mat cas?
Max1M napísal:chlapce ja uplne neviem o akych zachytnych bodoch hovoris ty![]()
toto bude tazkee dorozumievanie sa
co je lokomotiv ?
aa nove bytovky ?? tak tam to nepoznaam
.. Galaxy Bowling mas proste v tej casti druzby, jak ides od lidlu/kauflandu na druzbu tak hned po lavej strane mas galaxy... tam som ja skoro furt, na druzbe zdycky slopeme, tak sa nekedy dohodneme a dojdes na poharik
Jannci napísal:
co bude v sobotu? Inak volal som do tempusu, skrz lanko, neako neberu, tak som poslal mail, uvidim ako mi odpisu.
Jannci napísal:zatial nic
hesoyam25 napísal:inak chlapci ten zraz este platialebo ako tu bolo povedane ist na bmw day ?