... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

hessy

Re: kto je z trnavy a okolia?

Štvrtok, 5. Marca 2009, 16:46

mathesss napísal:

:!: Menujeme ťa za nášho organizátora :!:
:lol: urči čas a miesto! Keď sa budeme všetci dohadovať a brať ohlady na každého názory tak to bude na dlho a stale sa budeme dohadovať.... urči napr... 21.03.2009 o 9:00 na parkovisku pri AMFIKU..
Ja pôjdem určite.. nemalo by mi do toho prísť nič vážneho... (a možno dovlečem okrem mňa 4 BMW, ale ani jedno neni isté :lol: na 100%)

presne uplne stebou suhlasim stretneme sa u amfiku na parkovisku co mam kusok od domu :lol: a moze sa ist

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 5. Marca 2009, 20:36

dobre teda...
cas sa mi pozdava o tej deviatej (9:00) lebo ked niekto trochu zmeska a kym sa dosereme do blavy a este par minut pokecu a dohadov, urobime hned aj foto :mrgreen: a tak, tak vystartujeme o pol dajme tomu atd...
skorej sa mi nechce (:
takze suhrn::::::::::::::

AMFITEÁÁTER parkovisko
9:00 ´
a ide sa na BMW DAY

hodim to aj do sekcie zrazov nech to uvidi viacej ludi, mozno sa k nam pripoja z druheho regiona (:

TAKZE TRNAVACI IDE SAaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jannci
Auto: MB

Štvrtok, 5. Marca 2009, 21:01

ta zlta je ale skarda. A aj sa zle cita...
nechapem, ako som mohol mat zlte auto

coWon
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 07:24

tu siiii.... uz som ta postradal (:

no co, ides ci nejdes? ale asi nejdes, inac by si reagoval :-k
a co si mal? banan??? nemam rad banany :lol:

Jannci

Piatok, 6. Marca 2009, 09:43

coWon napísal:
tu siiii.... uz som ta postradal (:

no co, ides ci nejdes? ale asi nejdes, inac by si reagoval :-k
a co si mal? banan??? nemam rad banany :lol:

ja este stale neviem, ci nebudem v praci. teraz to je take komplikovane, lebo mame dva projetky, ktore sa budu robit cez vikend, a este neviem cez ktory...

a mal som kedysi taky zlty kundolap, s cervenymi plamienkami, neskor pribudla seda metaliza na pravych dverach, a potom super nasavac vzduchu v tvare hviezdy na narazniku. Inak to auto stava este pred ubytovnou pri ZOSke, ked pojdes okolo, mozes si vsimnut

coWon
Autor témy

Piatok, 6. Marca 2009, 10:42

dajsem foto ked mas

Jannci

Piatok, 6. Marca 2009, 13:35

tu to je. na spodnom este povodny stav, na vrchnom to je po buracke, a obidvoje dvere boli vymene za druhe, ktore mali sedu metalizu
Prílohy
877.jpg
769.jpg
769.jpg (63.2 KiB) 798 zobrazení
Naposledy upravil/-a Jannci v Sobota, 7. Marca 2009, 01:03, upravené celkom 1 krát.

hessy

Piatok, 6. Marca 2009, 18:27

Jannci napísal:
tu to je. na prvom este povodny stav, na druhom to je po buracke, a obidvoje dvere boli vymene za druhe, krtore mali sedu metalizu

to je v psa fotene ne ? :lol:

Jannci

Sobota, 7. Marca 2009, 00:17

hesoyam25 napísal:

to je v psa fotene ne ? :lol:

ta horna ano, ta spodna na zahori

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds

Pondelok, 9. Marca 2009, 22:59

Čaute hoši.Ja som sa pred nedávnom zaregistroval.Som tiež z okresu Trnava, presnejšie z Dolných Lovčíc.Som majiteľom BMW 525 tds rok 1993. Dočítal som sa o zraze a serie ma že sa nebudem moct pridať, mam auto v garáži, odišlo mi pravdepodobne olejové čerpadlo #-o .Motor začal hodne klepať a keď som zhodil s kamošom kryt vačky a naštartoval, vobec nemazalo vačku ](*,) .Musíme zhodiť olejovú vaňu a porobiť to, čo znamená že to do 21.3.2009 nestíham a nezvládam ani finančne [-o< .Asi moju káru poznáte, taká šedá 17"elektróny, nízkoprofiláky s čiernymi fóliami :-" .Foto ešte nemám, ale dúfam že čoskoro sa s vami stretnem a dačo poriešime.Čaute s pozdravom DROBČEK. :bmwball:

coWon
Autor témy

Utorok, 10. Marca 2009, 10:23

vitaj
okolo dolnych lovcic som sa nalietat a skoro som tam aj havaroval :evil: ... jakysik kokot na audine mi vletel do protismeru asi naschval a ledva som sa uhol do travy..

inac chcel som sa opytat ci nepoznate jedno BMW e39 ... taka strieborno modrasta farba, skoro do tyrkysova... je cela v M pakete a ma aj slusny zvuk.... SPZ neviem

hessy

Utorok, 10. Marca 2009, 16:06

coWon napísal:
vitaj
okolo dolnych lovcic som sa nalietat a skoro som tam aj havaroval :evil: ... jakysik kokot na audine mi vletel do protismeru asi naschval a ledva som sa uhol do travy..

inac chcel som sa opytat ci nepoznate jedno BMW e39 ... taka strieborno modrasta farba, skoro do tyrkysova... je cela v M pakete a ma aj slusny zvuk.... SPZ neviem

nestava dole na OMV niekedy ? co je vedla mcdonalda ??

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds

Utorok, 10. Marca 2009, 21:19

Čaute hoši.Neviem kto je majiteľom toho BMW, ale je veľmi pekné, taký cukríček. A kľudne mi tykajte, volám sa Peter, ale kamoši ma volajú drobček.To s tou audinou sa stáva, dakedy tu lietajú ako blázni.Apropo, nevie niekto z vás koľko stojí nové olejové čerpadlo, alebo sa oplatí dať repasovať to staré, a kto to robí? Pravdepodobne to bude riadiaca jednotka, ako mi písali na stránke Problémi a poruchy motora. Vopred ďakujem za pomoc. Čaute Drobček.
Naposledy upravil/-a drobcekpeter v Utorok, 10. Marca 2009, 21:24, upravené celkom 1 krát.

Jannci

Utorok, 10. Marca 2009, 21:24

vies, my si tu vsetci tykame, len mne onikaju :lol: :lol: :lol:

to ze tam Cowon pisal, nepoznate, tak to myslel tak globalne, ze ci niekto nahodou s fora...
s tym cerpadlom neviem, ale nezabudaj ze TDS = Totalne Drahy Servis

TTX
Auto: E46 320d

Utorok, 10. Marca 2009, 23:35

neviem ci to pomoze ale mne odisla RJ na vstrek.cerpadle a robili mi to v PK : agat diesel... ale neviem ci tam robia aj olejove cerpadla treba sa popytat ... no nechcem ta zbytocne zavadzat ale skus :) ... inak kolko aut bude natom zraze?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných