... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
coWon napísal:vcera som mal cestu prednadrazie - TAZka...ces hospodarsku a po starej bratislavskej a späť ... inac tusim nikde
ozaj a kde si fotil auto? hladam inspiraciu (:
coWon napísal:
a hesoyam .... dik .... kolessa som len skusal, a trochu dral gumy. chcel som vediet ci mi to nebude volakte odierat, mal som trochu haluze s tych zadnych kolies, predsa len 275/35 guma je dost, ale prekvapilo ma to, tie kolesa sa uplne stratili na tom aute...
Jannci napísal:
Mam pre teba brigadu. pri milexe idu robit kruhac, a rozsirovat nitriansku. Neprides majstrom vypomoct, ze by si im povalcoval asfalt?
drobcekpeter napísal:Diki Jannci, myslím že to pomôže, aspoň vieme ako to vyzerá celé a kde máme hľadať šróbiky. Je to na nervy, ale už keď sme sa do toho pustili, tak to zvládneme. Diki za pomoc.Drobček.
qne320 napísal:coWon :
fotili sme to na takej opustenej dlhej ceste pri vlckovciach :) taka dobra rovna cesta
hesoyam25 napísal:
a dnes cez druzbu ze ?
drobcekpeter napísal:Čauko co Won. Veľmi pekná "fotečka".To sa ti podarilo. Ten rozmer v zadu musí byť len tak tak.Ja mám 245/45/17 a mám to akurát.O niečo širšie a sekal by som gumy.
qne320 napísal:coWon :
fotili sme to na takej opustenej dlhej ceste pri vlckovciach :) taka dobra rovna cesta
Jannci napísal:jj. to je ono, tam mi strelila hlava na motore