... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

hessy

Re: kto je z trnavy a okolia?

Piatok, 13. Marca 2009, 22:08

coWon napísal:
vcera som mal cestu prednadrazie - TAZka...ces hospodarsku a po starej bratislavskej a späť ... inac tusim nikde

ozaj a kde si fotil auto? hladam inspiraciu (:

a dnes cez druzbu ze ? :lol:

drobcekpeter
Auto: BMW 525 tds
Kraj: Trnavský

Piatok, 13. Marca 2009, 22:37

Čauko co Won. Veľmi pekná "fotečka".To sa ti podarilo. Ten rozmer v zadu musí byť len tak tak.Ja mám 245/45/17 a mám to akurát.O niečo širšie a sekal by som gumy.

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB

Piatok, 13. Marca 2009, 22:45

coWon napísal:

a hesoyam .... dik .... kolessa som len skusal, a trochu dral gumy. chcel som vediet ci mi to nebude volakte odierat, mal som trochu haluze s tych zadnych kolies, predsa len 275/35 guma je dost, ale prekvapilo ma to, tie kolesa sa uplne stratili na tom aute...

Mam pre teba brigadu. pri milexe idu robit kruhac, a rozsirovat nitriansku. Neprides majstrom vypomoct, ze by si im povalcoval asfalt?

hessy

Piatok, 13. Marca 2009, 22:52

Jannci napísal:

Mam pre teba brigadu. pri milexe idu robit kruhac, a rozsirovat nitriansku. Neprides majstrom vypomoct, ze by si im povalcoval asfalt?

:lol: :lol: :lol: :lol: omg

drobcekpeter

Sobota, 14. Marca 2009, 12:26

Hoši nemá dakto náhodou foto, schému, alebo nevie dakto poradiť kde na akých miestach je uchytené olejové čerpadlo na bmw 525 tds, e34, rok 1993, typ motora 256T1, vin WBAHA91020BL46202, 105 kW, napojené na rozvodovú reťaz.Rhodili sme od tiaľ 2 šróby a stále drží fest.Nevieme sa pohnúť z miesta.Nevidíme kde to drží, potrebujem sos.
Ps Jannci keď coWon dokončí ten kruháč a nitriansku môže dobehnúť i ku mne do Lovčíc, potrebujem povalcovať záhradu. Drobček
Naposledy upravil/-a drobcekpeter v Sobota, 14. Marca 2009, 12:44, upravené celkom 1 krát.

Jannci

Sobota, 14. Marca 2009, 12:36

neviem ci ti to pomoze, ale tu je to rozkrelslene. cele olejove cerpadlo
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... l-11_1195/

drobcekpeter

Sobota, 14. Marca 2009, 12:55

Diki Jannci, myslím že to pomôže, aspoň vieme ako to vyzerá celé a kde máme hľadať šróbiky. Je to na nervy, ale už keď sme sa do toho pustili, tak to zvládneme. Diki za pomoc.Drobček.

Jannci

Sobota, 14. Marca 2009, 13:02

drobcekpeter napísal:
Diki Jannci, myslím že to pomôže, aspoň vieme ako to vyzerá celé a kde máme hľadať šróbiky. Je to na nervy, ale už keď sme sa do toho pustili, tak to zvládneme. Diki za pomoc.Drobček.

inak na tej stranke www.bmwfans.info najdes vsetko o aute, vsetky diely a ich cisla. na zaciatku vlozis 7 poslednych cisiel z vinka a vyhodi ti aj diely ktore su montovane len v tvojom aute

TTX
Auto: E46 320d

Sobota, 14. Marca 2009, 16:42

coWon :

fotili sme to na takej opustenej dlhej ceste pri vlckovciach :) taka dobra rovna cesta

Jannci

Sobota, 14. Marca 2009, 16:46

qne320 napísal:
coWon :

fotili sme to na takej opustenej dlhej ceste pri vlckovciach :) taka dobra rovna cesta

asi myslis tu staru cestu co bola do serede, teraz na nej chodia chlapci testovat auta

TTX
Auto: E46 320d

Sobota, 14. Marca 2009, 17:01

asi hej tam byvali cez leto nejake zavody ci tuning zrazy ci co :) a ide to popri dialnici
Naposledy upravil/-a TTX v Sobota, 14. Marca 2009, 19:26, upravené celkom 1 krát.

Jannci

Sobota, 14. Marca 2009, 17:21

jj. to je ono, tam mi strelila hlava na motore

drobcekpeter

Sobota, 14. Marca 2009, 20:31

Jannci diky, určite mrknem na tú stránku. Inak áno to auto je to fotené na tej starej ceste do Serede, a áno, robievame tam dakedy s kamarátmi také malé šprinty. Naposledy som sa zúčastnil toho minulé leto, od vtedy som robil vo Wiedni. už som ale doma, a keď sa oteplí, dúfam že sa tie "malé" šprinty rozrastú a bude zábava. To som mal ešte ja 318i, kamoš Lubo mal Fiat Uno 1,3turbo, Milan VW Golf II, VR6, synchro. Všetci traja sme to už predali, ale to Uno a Golf, to boli delá. Kamoš Marek Magula tam chodil testovať a nadstavovať svoju škodu 120 s ktorou jazdí KW BT. S tou škodovkou vyprášil aj môjho bavoráka na dĺžku dvoch áut.Má ju totálne motoricky našlapanú. Uvidíme, keď sa trochu oteplí, ako to dopadne, či sa preteky rozrastú, alebo nie.

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Nedeľa, 15. Marca 2009, 20:09

hesoyam25 napísal:

a dnes cez druzbu ze ? :lol:

no jasnacka, cca o 17:20 mam dojem

drobcekpeter napísal:
Čauko co Won. Veľmi pekná "fotečka".To sa ti podarilo. Ten rozmer v zadu musí byť len tak tak.Ja mám 245/45/17 a mám to akurát.O niečo širšie a sekal by som gumy.

dikes a ten rozmer je v pohode bo tie kola su origos z E39, to len ja som mal prvotne halusky, no a tu zahradku ti pridem potom povalcovat, bude sranda :D
tak isto aj jancimu urobim radost s kruhacom... kde to vlastne robia???

qne320 napísal:
coWon :

som si myslel, lebo mi to bolo povedome, uz som tam palil gumy :twisted:

Jannci napísal:
jj. to je ono, tam mi strelila hlava na motore

na starom aute? alebo na tomto? a aj zastrelila niekoho? (:

Jannci

Nedeľa, 15. Marca 2009, 20:11

neee, len trosku dymu vyletelo zpod kapoty jedneho francuzskeho auta

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných