... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackRider napísal:a kde si ich mal prasknute hore pod prednou kapotou? kolko si vycaloval za tie plexiskla bo som zistoval cenu a ze 1 kus 78.7 euro
BlackRider napísal:Ja si bud dnes alebo zajtra idem dat tie plexi zazvarat myslim ze to je lepsie ako lepit silikonom co vy nato
zhmp napísal:
Ako chceš dat zazvarat číre plexisklo bez toho aby to nebolo vidiet???? Pri roztavení plastu plexi bude to plexi menit farbu,a zožltne.....![]()
Mimo napísal::D to sú mi nápady![]()
zhmp napísal:By si sa čudoval čo všetko dokáže silikon..)))) ak ho dobre zasterkuješ tak sa dostane do každej špáry dá sa parádne vylešťiť tak že to nebude ani vidiet,je pružny a spoj sa nepraskne.....robil som to aj kamošoviu na E46 a no problem........ale treba šikovné ruky a treba jar na ruky aby sa nelepil ten silikon......
BlackRider napísal:
skoda ze si neni tu z okolia NR bo ako sa poznam tak ja vsetko stim silikonom zaserema to ten silikon mam dat len tam kde je ta prasklina? a aj zvnutra alebo staci len zvonka
zhmp napísal:
No ja som sa tolko nasral zo svetlami....))) jo tam kde je prasklina +1 cm okolo natiahni vrstvu silinonu jemnu z vonku aj z vnutra....nejakym hladkym tvrdším papierom to zasterkuj ako maliar stenu a hotovo..nechaj to poriedne uschnúť a zavri svetla až po pol dni,lebo sa ti vyzráža silikon na plexi a bude cele mastné...)))
zhmp napísal:
No ja som sa tolko nasral zo svetlami....))) jo tam kde je prasklina +1 cm okolo natiahni vrstvu silinonu jemnu z vonku aj z vnutra....nejakym hladkym tvrdším papierom to zasterkuj ako maliar stenu a hotovo..nechaj to poriedne uschnúť a zavri svetla až po pol dni,lebo sa ti vyzráža silikon na plexi a bude cele mastné...)))
BlackRider napísal:
P.S. a ked ten silikon uschne mozem potom popripade zahladit nerovnosti ? ( brusnym papierom )
BlackRider napísal:
a kde si ich mal prasknute hore pod prednou kapotou? kolko si vycaloval za tie plexiskla bo som zistoval cenu a ze 1 kus 78.7 euro