... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Mimo napísal::D skúsiť môžeš, za to nič nedáš
BlackRider napísal:Este maly detial mne to nerosi tam zvrchu kde mam tie prasklinky ale dole zospodu svetla.
A zarosi sa to iba ked mam zasnezene afto ked prisi nie a cez noc mi ta rosa zmizla. Keby to aspon rosi tam v tych miestach kde su tie prasklinky tak nepoviem ze to je kvoli tomu ale takto som na pomykove
zhmp napísal:
Otváral si teraz niekedy svetlá???alebo sa ti rosia od začiatku??? Ak si dával AE tak je to normálne....lebo tie tesnenia ti nesadli už tak ako predtým.....a ak máš praskliny na skle tak silokon trasparentný to vyrieši.....))
marosss napísal:Vlož do vnútra ten malý biely sáčok silice z topánok, ten ti bude vlhkosť odvádzať
ice.blade napísal:mne sa zacali rosit taky az po nahodeni kruzkov... potom som sa nastval vytiahol svetla von, prezrel tesnenie a poriadne tam dal plexi aby pekne paslo a odvtedy no problemo :)
Mimo napísal::D chlapci.. čítame tému od začiatku...
tesnenie si mohol pretrieť nejakým olejom alebo skôr vazerlínou trošku![]()
ale s tou poklinkou skús niečo...
BlackRider napísal:ale rozmyslal som aj nad tym a potom ze objednam nove nech mam istotu. No a tu prasklinku chcem nejako zalepit bud silikonom alebo sekundakom
Jacq napísal:Ja som mal presne to iste (rosenie na jednom svetle). Obidve plexi boli prasknute, tak som si ich dal vymenit (v Bawariii BB). Pridem domov a hmlili sa dalej. Doobjednal som tesnenia a konecne je to v poriadku. Ak budete menit plexiskla, rovno si vymente aj tie tesnenia (pre istotu) a mate svaty pokoj.