... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BlackRider napísal:Takze silikon kupeny vodny brusni papier 1200 taktiez nove gumene tesnenia pod plexi cez vikend idem do toho len nech nic neposeriem
zhmp napísal:AK ideš brusit plexi tak si nakoniec kup leštiacu pastu a vylešti to nakoniec a plexi budú ako nové....))))
BlackRider napísal:No tak po jazde domov neboli plexi zarosene ale asi cca za hodinku som siel pozriet a to co bolo najmenej prasknute cca 1cm tak malo dole troska zahmlenne ale ozaj iba trocha a po chvili to zmizlo ono sa asi tomu ani moc zabranit neda si myslim vlhkost sa tam moze dostat aj cez tie odvetravacie otvory nie?
zhmp napísal:
Rosenie vznika keď natečie do svetla,z kvapiek vody.....tie otvory praveže služia na odparenie vlhkosti....
Rudkoo napísal:Podla mna to nieje ok. Nemal som ešte na E46 zarosené svetlá.
Rudkoo napísal:nemal aspon som si to nikdy nevšimol.
budem pozerať a dám vedieť.
zhmp napísal:
Rosenie vznika keď natečie do svetla,z kvapiek vody.....tie otvory praveže služia na odparenie vlhkosti....
BlackRider napísal:
Je mozne ze by som zase dal zle tie plexi bo ja som svetla nedaval von ? P.S. Ale vlhkost moze vzniknut aj z toho ked je vonku zima a vo svetlach mas teplejsie tak sa tam ta voda nakondezuje nie ? A tie odvetravacie otvory sluzia nato aby sa ten kondenzat stade stratil