... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
azmodan napísal:ja nikomu nenadavam on ma prvy oslovil ako pan kokot.
SnipE_88 napísal:pozri ja sa riadim tym co mi ukazuje BC a aj ja ho viem vynulovat a potom ist skoro na volnobeh aby tam bolo male cislo ale momentalne je tam priemer za poslednych 400 km pretoze ho vzdy nulujem ked tankujem do plnej a momentalne tam svieti tusim 8,daco
birki napísal:azmodan ake mas auto. ??? to je vec co ma v tychto krusnych dnoch najviac trapi.. :)
NiktO napísal:fuuu...fakt tato tema mi dala vela:D..Hadate sa ako male deti...kazdy ma iny vkus a hotovo...A nech si chlapec kupi aj lietadlo mne je to jedno...a este ked sa mu aj niekto snazil poradit tak ho zhodil(alebo auto) tak to je ubohe...nabuduce sa pytaj na ceskom fore potom a nie tu ak chces kritizovat co ti kto poradi...
Nixter napísal:Ked chces videt ako dokaze E36 vizerat kukni si www.sr4000.com hore daj PHOTOS a tam BROWSE CARS najdi si trojky baváSom to tu cele zacal tak to aj skoncim... To locknite a je pokoj... Sorry za tu E36ku ja som nevedel ze to dakdo zoberie tak vazne.. Pobavili ste ma tymi stupidnymi recami daktori ja ze sme tu inteligentni ludia s laskou k bwau... Dik za vsetky prispevky k teme... beriem nakoniec predsa len 318i kvoli vlastnej bezpecnosti aj vasej lebo by som s tym jazdil jak xuj sa priznam... A som si tak guuuglil a kukam ze z E36tky sa da spravit fajnova kara ale to z kazdeho auta asi po upravach... Takze dik seckym a svetovy mier :)