... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
zhmp napísal:hee to mas pravdu,,,chalan da otazku nacom sa ma vozit a tuto kamoŠŠi sa idu povrazdit a nevedia s prist na meno,,, potom sa prepne do inej temy a tam si davaju high five,,,najskor som sa bavil pri citani,,,aj som chcel nieco dat na sklo,,, no presiel som to cele a je mi z toho na G R CNormálne mi to tu niekedy pripadá ako nejaké SITO....si tu vleziete do vlasov,do kufrov,do motorov,do majetkov ako tí pošahanci......chlapci uvedomte ti jedno,, toto je fórum,BMWKLUB......kde si navzájom pomahame,debatujeme,neosočujeme sa kto ma aké auto,či má niekto E30 v peknom stave,alebo E46 rozjebanu....každy má to čo si moože dovoliť kupiť.....tak sa už ukludnite a to nie len pre túto tému ale všeobecne!!!Kdo tu má tie sračky čítať.....)))))![]()
M3-mt napísal:mam na predaj 328i spotreba8l. po meste poistka 6000sk co k tomu dodat ta uroven jazdy sa neda porovnat z 318i ani len nahodou
TomNR napísal:no, tusim sa rozhodol pre 318i e46... raz som sa rozpraval s jednym chlapikom, co mal 330 e46, ze pri 318i 46 plakal, najskor uspokojenie z bmw, ale potom mu chybal vykon, preto som si ja osobne vybral 318iS vo vyhotoveni compact e36 :) , ze ma to docela vykon oproti i a je lahky, na luxus si nejak nepotrpim a ani nejak extra na tvary (ohladne zadku), predok je neskutocne nadherny
BlackMW napísal:a kolko je poistka po dialnici ?
Max-Max napísal:kompakt svoju skaredost nahradza sviznostou... lepsie?
M3 lover napísal::lol: .....kompakt je jedno skarede auto....mozno ma okamzite zavrhnete ale ta zadna cast a celkove zosuladenie mi pride pekne odflaknute a nedotiahnute....a k teme.....mat tak ja tych 200 papierikov tak si kupim e30 ktora bude v takej vybave a takom stave ze pocas jazdy ma oralne uspokojido e46 by s tolkymi prasulami nesiel, i ked v posl. dobe kupis uz aj za 50 tis. pomerne slusne auto....zalezi zase ake samozrejme....ale o tom, potom...
zhmp napísal:Z autom to je ako z frajerkou....nie vždy si ho kupuješ koli kráse,ale aj koli funkčnosti,spotrebe...atd...))))niekomu sa páčia vychrdnuté ženy,prsnaté,ritnaté,takže či už je to kompakt,sedan,kombi,tak každé má svoje čaro......takže ak niekto povie,že máš otrasné auto,alebo nebodaj frajerku tak ho pošlem do peeeečka......)))))každému sa páči niečo ine.....)))) štastné a veselé a už jebte na to...)))))