... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:nechcem zasa rypat, ale ten co chodi na stretka a zije "klubovo" tak ten pozna druhych.
Tema v ktorej by sa kazdy predstavil by bola nezmysel a zachvilu by to bolo moc moc neprehladne...
100RM napísal:Zase to ber tak, ze nie kazdy moze chodit, popripade moze si dovolit chodit na klubove stretka. Niekto to predsa len ma "kapanek" daleko :-) Mam tento klub rad a rad na nejake zrazy dojdem, ale rozhodne to nejde tak casto ako mozte vy. Ci uz kvoli praci alebo casu. A na druhej strane - nie kazdy ma rad zrazy, niektori ludia su holt proste len internetove existencie, co ale neznamena ze su zli, blbi a podobne. Su proste len "ini"
RALF napísal:som mlady zasran, nemam bavorak, niesom v bmw klube, takze toto je dolezite? ja som si myslel ze je to o laske k bmw a nie o vlasnictve, odsudzovat cloveka za to ze je mlady, kokos, sak to je...ani neviem najst slova
RALF napísal:moj boj? nie, ja si len myslim ze bat sa toho, ze sem zacnu pisat ludia co s bmw nemaju nic spolocne sa nemusite, nemaju totiz dovod, clovek sa sem prihlasi ked potrebuje radu ohladom auta lebo su tu ludia co dokazu pomoct, teda ak su ochotny, a to je aj moj pripad, ja som tu len pre to ze budem mozno potrebovat a aj som potreboval, nic viac nic menej, to ze pisem v teme pokec neznamena, ze som tu koli srande, len tolko som chcel, a nemienim sa hadat, setko to hovorim s respektom k ludom co su tu