... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 15:56

Ved to bol len taky napad, ani ja tu nechodim preto aby som sa tu zoznamoval, a to ze hlavne baby bola sranda. Urcite by som to tu nechcel pouzivat ako pokec :D Obrázok

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 16:03

Ok tym forkom som myslel akoze klub, vidim tiez ye to tu je dost OT. Takze k teme: jasne ze by sa hodilo ale asi trochu mensie ako ma peppo, no a zozenies ich tak ze zaplatis nejaku ciastku a stanes sa clenom klubu.

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 16:24

ja som za aby tu mal kazdy svoju real fotku.niekazdy z nas ma cas ist na stretko ale v meste sa mozno mota okolo nejake clena kluba a ani o tom nevie.ja som zivy priklad.na vyske mam spoluziaka,dva roky sme nevedeli ze sme na bmwklube a zrazu z nicoho nic pozeram tu na nete a vidim povedame auto ktore stava pred skolou.slovo dalo slovo a je to.takze som za tie fotky aby sme sa mozno aj takto viacery spoznali
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

100RM
Auto: e61 550i

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 20:07

Peppo napísal:
nechcem zasa rypat, ale ten co chodi na stretka a zije "klubovo" tak ten pozna druhych.
Tema v ktorej by sa kazdy predstavil by bola nezmysel a zachvilu by to bolo moc moc neprehladne...

Zase to ber tak, ze nie kazdy moze chodit, popripade moze si dovolit chodit na klubove stretka. Niekto to predsa len ma "kapanek" daleko :-) Mam tento klub rad a rad na nejake zrazy dojdem, ale rozhodne to nejde tak casto ako mozte vy. Ci uz kvoli praci alebo casu. A na druhej strane - nie kazdy ma rad zrazy, niektori ludia su holt proste len internetove existencie, co ale neznamena ze su zli, blbi a podobne. Su proste len "ini" ;-)

palo
Auto: e34

Sobota, 22. Novembra 2008, 08:46

a tak v podstate kazdy ma moznost dat si do prifilu nieco o sebe a aj foto tak kto chce nech si to dam da,ja si to tam v najblizsej dobe popridavam
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 01:12

100RM napísal:
Zase to ber tak, ze nie kazdy moze chodit, popripade moze si dovolit chodit na klubove stretka. Niekto to predsa len ma "kapanek" daleko :-) Mam tento klub rad a rad na nejake zrazy dojdem, ale rozhodne to nejde tak casto ako mozte vy. Ci uz kvoli praci alebo casu. A na druhej strane - nie kazdy ma rad zrazy, niektori ludia su holt proste len internetove existencie, co ale neznamena ze su zli, blbi a podobne. Su proste len "ini" ;-)

ale ty si zivy priklad toho ze ked sa chce tak sa da....

neber to ako urazku.. ale prist na 3.bmw zraz na Fabii to uz je ine kafe a clovek co to urobi musi naozaj zit klubovo a mat rad ten klub...

za tento krok klobuk dole...

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 01:36

dajme si kazdy na auto www.bmwklub.sk a za rok sa tu budeme cez SZ rozculovat, ze je to tu zumpa a samy idiot mlady a bez bmw.... osobne ako pise peppo, kuknem autora topicu a ani ho neotvaram lebo to zas bude 7 stran o nicom

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 01:51

som mlady zasran, nemam bavorak, niesom v bmw klube, takze toto je dolezite? ja som si myslel ze je to o laske k bmw a nie o vlasnictve, odsudzovat cloveka za to ze je mlady, kokos, sak to je...ani neviem najst slova
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 02:05

RALF napísal:
som mlady zasran, nemam bavorak, niesom v bmw klube, takze toto je dolezite? ja som si myslel ze je to o laske k bmw a nie o vlasnictve, odsudzovat cloveka za to ze je mlady, kokos, sak to je...ani neviem najst slova

nie to, ze si mlady...ale to, ze sa divas na svet ako keby vsetko bol tvoj boj...kto kde kedy spominal teba? mas dojem ze musis k tomu vyjadrit? presne o tom pisem, dlho som robil moderatora na e30.cz a ver tomu, ze viem o com pisem.

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 23. Novembra 2008, 02:12

moj boj? nie, ja si len myslim ze bat sa toho, ze sem zacnu pisat ludia co s bmw nemaju nic spolocne sa nemusite, nemaju totiz dovod, clovek sa sem prihlasi ked potrebuje radu ohladom auta lebo su tu ludia co dokazu pomoct, teda ak su ochotny, a to je aj moj pripad, ja som tu len pre to ze budem mozno potrebovat a aj som potreboval, nic viac nic menej, to ze pisem v teme pokec neznamena, ze som tu koli srande, len tolko som chcel, a nemienim sa hadat, setko to hovorim s respektom k ludom co su tu :wink:
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 24. Novembra 2008, 12:19

RALF napísal:
moj boj? nie, ja si len myslim ze bat sa toho, ze sem zacnu pisat ludia co s bmw nemaju nic spolocne sa nemusite, nemaju totiz dovod, clovek sa sem prihlasi ked potrebuje radu ohladom auta lebo su tu ludia co dokazu pomoct, teda ak su ochotny, a to je aj moj pripad, ja som tu len pre to ze budem mozno potrebovat a aj som potreboval, nic viac nic menej, to ze pisem v teme pokec neznamena, ze som tu koli srande, len tolko som chcel, a nemienim sa hadat, setko to hovorim s respektom k ludom co su tu :wink:

lenze v poslednej dobe tie rady davaju ludia ktory s bmw nic nemaju, nevedia, alebo ich k bmw spaja iba ta "laska" a teoreticke internetove skusenosti... mozeme vyhlasit anketu "teoreticky odborny mechanik BMW roka" bolo by to viacej adeptov na prvenstvo...

luciq

Pondelok, 24. Novembra 2008, 13:27

kokos toto je dobre trafena tema uz :lol: :lol:

podla mna kdo kcete si dajte aj fotku na klub, sak nikdo vam nebrani..

ja nemam nic proti ludom ktori nemaju bmw a su na bmwklube, ale je fakt dost silna kava mudrovat a "odborne" radit ked sa niekdo vozi mhdeckou a bmw kuka tak akurat na parkovisku a benzinke ..

ja uz tiez co to viem o bmw, ale nebudem sa predsa hrat na strasnu mudrlantku a radit tu ludom co maju alebo nemaju robit ..

a asi fakt zacnem vyberat temy na citanie podla autora a podla prveho prispevku lebo totok je len samy bullshit..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných