... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xener napísal:
spekillant napísal:a ja ze odkial mi je to priezvisko povedomeza prve - aj pokazene hodiny 2x denne ukazuju spravny cas.
za druhe - matka ta tiez vychovavala asi z Youtube konpiracnych videi, kedze ucivo zakladnej skoly ti nic nehovori. Brat ako dokaz nejaky podcast Carsona, neviem ani co k tomu povedat.
za tretie - stale si len pomyleny chuj. Si pozri film Bugonia, presne tak si ta predstavujem![]()
btw fun fact na inu temu - som mal dnes autisticku chvilku a snoril som po firme Blue boson, ktora slubovala prevratne zariadenie na zmenu molekularnej struktury vody na baze kvantovej mechaniky. Co je samozrejme dezolatsky snake oil, ale budiz. V cesku montovali solarne kolektory dochodcom, a klasickym karpatskym podnikanim boli prijate zalohy a dodanie nikde. Firma patri Robertovi Zagozdzon, po kauzach, insolvenciach boli zalozene obdobne firmy Blue Yellow Boson, Yellow Boson, Feris service. Blue Boson promovala aj Nina Zagozdzon, ktora je v dozornej rade. Tak rodinny biznis skrachovanej drifterky je taka mala slayada, najviac vtipne je jak periodicky na sietach narieka ako si zavodnu karieru vybudovala sama tvrdou pracou