... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spekillant
Kraj: Trnavský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 12. Novembra 2025, 16:13

xener napísal:
pred 600 rokmi bol nevyvratitelny fakt ze slnko obieha okolo zeme. nebol vtedy ani jeden co by to spochybnoval.
dnes je mnozstvo ludi, ktori maju o tom ,ze klimaticka zmena je sposobena iba clovekom, iny nazor podporeny vyskumom.

tuto myslitel sa porovnava s heliocentrikmi, tak mi prislo vtipne nazvat ho klubackym Galileom.

ak ti nevadi ten mozgovy vyplach toxickych myslienok, ale moje prikraslene vyjadrovanie, tak mame asi odlisne hodnoty co je pre spolocnost horsie. Btw zaujimave, ze si si to vsimol az u mna, lebo praveze kedysi to tu bolo bezne, ked tu boli myslitelia co tankuju iba stvrt nadrze aby mali lepsi odpich na kosickych krizovatkach. Vidim, ze forma je dolezitejsia nez obsah, poznacim si, ked sem niekedy prijdem sirit sebavedome mudrosti.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 18. Novembra 2025, 01:28

nejak tomu nemozem poriadne uverit, ze tento klub uz poklesol na taky level, ze sa tu prebera chemtrails.........

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Novembra 2025, 17:58

zeby sa predsa len slnko netocilo okolo zeme ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=s8A6hkS1CUE
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

spekillant
Kraj: Trnavský

Utorok, 13. Januára 2026, 15:58

za prve - aj pokazene hodiny 2x denne ukazuju spravny cas.
za druhe - matka ta tiez vychovavala asi z Youtube konpiracnych videi, kedze ucivo zakladnej skoly ti nic nehovori. Brat ako dokaz nejaky podcast Carsona, neviem ani co k tomu povedat.
za tretie - stale si len pomyleny chuj. Si pozri film Bugonia, presne tak si ta predstavujem :D

btw fun fact na inu temu - som mal dnes autisticku chvilku a snoril som po firme Blue boson, ktora slubovala prevratne zariadenie na zmenu molekularnej struktury vody na baze kvantovej mechaniky. Co je samozrejme dezolatsky snake oil, ale budiz. V cesku montovali solarne kolektory dochodcom, a klasickym karpatskym podnikanim boli prijate zalohy a dodanie nikde. Firma patri Robertovi Zagozdzon, po kauzach, insolvenciach boli zalozene obdobne firmy Blue Yellow Boson, Yellow Boson, Feris service. Blue Boson promovala aj Nina Zagozdzon, ktora je v dozornej rade. Tak rodinny biznis skrachovanej drifterky je taka mala slayada, najviac vtipne je jak periodicky na sietach narieka ako si zavodnu karieru vybudovala sama tvrdou pracou :D

voMacK
Autor témy
Auto: G30 540i x-drive
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 13. Januára 2026, 19:03

xener napísal:
zeby sa predsa len slnko netocilo okolo zeme ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=s8A6hkS1CUE

Pokial YT videa povazujes za regulerne zdroje informacii, tak ozaj sa nedivim, ze veris hoc akym picovina. Zbytocne potom sa tu bavit o nahlych zmenach tlaku a teploty v atmosfere. Critical thinking has left the chat.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Dnes, 14:45

spekillant napísal:
za prve - aj pokazene hodiny 2x denne ukazuju spravny cas.
za druhe - matka ta tiez vychovavala asi z Youtube konpiracnych videi, kedze ucivo zakladnej skoly ti nic nehovori. Brat ako dokaz nejaky podcast Carsona, neviem ani co k tomu povedat.
za tretie - stale si len pomyleny chuj. Si pozri film Bugonia, presne tak si ta predstavujem :D

btw fun fact na inu temu - som mal dnes autisticku chvilku a snoril som po firme Blue boson, ktora slubovala prevratne zariadenie na zmenu molekularnej struktury vody na baze kvantovej mechaniky. Co je samozrejme dezolatsky snake oil, ale budiz. V cesku montovali solarne kolektory dochodcom, a klasickym karpatskym podnikanim boli prijate zalohy a dodanie nikde. Firma patri Robertovi Zagozdzon, po kauzach, insolvenciach boli zalozene obdobne firmy Blue Yellow Boson, Yellow Boson, Feris service. Blue Boson promovala aj Nina Zagozdzon, ktora je v dozornej rade. Tak rodinny biznis skrachovanej drifterky je taka mala slayada, najviac vtipne je jak periodicky na sietach narieka ako si zavodnu karieru vybudovala sama tvrdou pracou :D
a ja ze odkial mi je to priezvisko povedome :-D to je taky klasicky influencersky standard toto..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných