... všetko o BMW ...
Igmaus napísal:Pokial to nebude nutne nechcel by som navstivit original BMW servis, o tom v NR som pocul len raz a nie v pozitivnom duchu. Poznam sikovneho mechanika s ktorym som zatial bol spokojny (a rovnako ho chvalili aj dalsi), a tu na fore som zaregistroval firmu z TT (Simik) co je sice trochu dalej ale vyuzil by som ich v pripade vaznejsich problemov.Ono dosť záleží na servisných nákladoch kde to auto budeš servisovat ak v autorizovanom servise tak to bude drahé, ale potom sú špecializované servisy kde to bude citeľne lacnejšie. Čo sa týka bežného servisu ako olej, filtre tak cenu sú podobne ako pri iných značkách.
jakl napísal:Pokial to nebude nutne nechcel by som navstivit original BMW servis, o tom v NR som pocul len raz a nie v pozitivnom duchu. Poznam sikovneho mechanika s ktorym som zatial bol spokojny (a rovnako ho chvalili aj dalsi), a tu na fore som zaregistroval firmu z TT (Simik) co je sice trochu dalej ale vyuzil by som ich v pripade vaznejsich problemov.
Podla vasich skusenosti, kupa takehoto 5r. auta so 115 tis. km (a planovanym najazdom dalsich 100 tis.) by mohla byt dobra volba alebo z nejakych dovodov to neodporucate?
Dakujem.
jakl napísal:ponahla ti to moc? ja som kupil trosku novsie 530dx s o malo mensim najazdom skoro pred rokom za o malo menej , s vybavou ktorej chybaju len vetrane sedacky ale kedze je to auto na zimu tak ma to neodradilo. ale bol som trpezlivy :)Nakolko vyber je dost obmedzeny, s tou vybavou to nie je jednoduche, vzdy to bude o kompromisoch.