... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:Ako zastavat sa ho absolutne neda....ked raz ti povie do telefonu TOP STAV...tak aj to ocakavas...aj ked v tej kratkej nahravke co hovoril chalanovi na stav...ze jazdil som 230 a islo to supernejdem sa zastavat Davida, predal srot ale cakat od M5 v10 za 25tis a v tejto vybave stav noveho auta a kupit ho za posledne, ze aj cievky, lozisko na kolese a sviecky idem splacat je proste totalna chujovina.
Povedal som mu, ze neviem kde to auto bolo 6 mesiacov, a kto kde s nim co robil. Auto bezalo bez problemov a vsetko fungovalo! Auto bolo dvihnute u Filipa, nic tam nikde netieklo a bolo, na jazdene auto, v skvelom bezproblemovom stave a za tym si budem pretoze som s tym autom sam 3 tyzdne jazdil bez akehokolvek problemu! A povedal som mu hned, ze som mu dohodol Alexa v Poprade, ktory mal tych V10 motorov rozobranych viac nez ktokolvek iny o kom viem tam, je expert na tieto auta a vsetko mu skontroluje a da do poriadku a samozrejme za to nemusi nic platit. Neurobil to, nikdy sa s Alexom nespojil a nedoniesol mu to auto ale z nejakeho mne nejasneho dovodu odniesol toto auto k tomuto odbornikovi co tu toci tieto hejterske nafuknute videa, kde jedinym ucelom je tu vymyslat katastroficke scenare, aby si nejake videnia spravil na mojom mene.
pistacik11 napísal:Donio | Sme za každú dobrosť vytvor si srdcervuci pribeh, fotky, video prihovor a uvidis...mozno motyka vystreliNechcete aj mna niekto zasponzorovat?? Zisli by sa nove semi-slicky na m3 plus nejake to startovne na slalomy zatial.... je to drahy konicek
Dam si nalepku na auto