... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:A ešte som zabudol k tej spotrebe odpísať záleží ako kto vníma to vyššie tempo a aj slovenské diaľnice kde ti každú chvíľu niekto vbehne do pruhu a musím ísť stále brzdy-plyn, mame v rodine G01 M40i a tam keď jazdím štýlom ako na g20 tak som na spotrebe okolo 15l s ľahkou nohou okolo 10l ale keby idem na g20 predpisovo diaľnice okresky tak som niekde na 4,7-5,2l to mám odskúšané ale také jazdenie ma nebaví 😄presne toto.. ked to je 2020+, ci to zablokovana riadiacka dovoli vobec, alebo budu oci pre plac :-)
mna zaujala ta spotreba, o 0.5-1l mam vyssiu spotrebu dlhodobu na mojej G20.. tiez vpodstate iba dialnice, vyssie tempo
inak kolesa absolutne spravny krok, v tej zlatej to je strasny kolotoc, to sa tak dalo kupit nove oem? nejaka gypsy vybava ci co?
DenDro napísal:Tu spotrebu mas podla palubneho pocitaca alebo dotankovania?Čo sa týka spotreby, ja mam dlhodobu spotrebu presne 7 litrov (je to G21 330d xDrive). Dva krat so mesiaca chodim Slovensko-Nemecko a zvyšok bežné jazdenie. Keď som skúšal ísť jednu cestu predpisovo tak som spravil asi 5.6 na 850km trase😅ale ako píšeš vyššie, take jazdenie nebaví veru ani mňa.
ROKI49 napísal:tak ja mam dlhodobu 7.4 (cca 9k km) tam to dako neviem odsledovat ale tie od natankovania mam niekedy pocit ze aj o liter su nizsie ako by mali byt podla toho kolko prejdem na nadrz alebo tankujem. Na druhej strane v appke pise presne ze kolko l sa spalilo na kolko km a myslim ze to je proste z nejakeho cidla zo vstrekovania a to ked prepocitam sedi...tak neviem mozno len mam nejaku velku rezervu...zatial ma to tak netrapilo aby som to nejako prepocitaval ale mozno sa aj k tomu dostanem ked nebudem mat co robita kolko vam to klame? mne tak 0,3l vacsinou.