... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Tak ked ti v TOB dojebali obycajne prezuvanie, neviem si predstavit, co asi dorobia s mojou pleckou teraz![]()
Igmaus napísal:akoze okej, ze si to kupoval v showroome, ale auto bolo jazdene, a aspon co ja viem tak bolo mozne zaruku priplatit hned pri kupe alebo do 3 mesiacov od predania fungel noveho auta.. takze interesting fact :-O inak cenovo to bolo vpohode? neoplatilo sa viac poriesit to po vlastnej osi z nemecka?S motorom som spokojný veľmi, výkon dostačujúci prevodovka radi krásne ani neviem kedy mení stupne pri kludnej jazde, o adblue zatiaľ ani neviem že tam je za 10tis km ubudlo cca 2l a čo ma najviac prekvapilo je spotreba. Jazdím ešte Mercedes GLC 350d výkonovo sú to totožné motory a na BMW mám o 3l menšiu spotrebu aj keď Mercedes je SUV tak ten rozdiel sa mi zdá dosť veľký.
A ohľadom tej záruky - auto som kupoval v slovenskom showroome a bola možnosť dokúpiť záruku buď hneď pri kúpe alebo do 3 mesiacov od podpisu zmluvy. Inak je na aute štandardná 3r záruka keďže je to nemecké auto ale predĺžil som to pretože auto si chcem nechať tých cca 5 rokov tak nech to mám bez starostí.