... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:rozdiel bude giganticky, kludne 50%. niekde som ale videl ze su ludia co vedia zapisat aj do servisky tu vymenu (a niesu bmw servis), ale uz si nepamatam presne kde som to videl a kto to pisalale niekde v ba to bolo.. (lebo nove bavoraky maju vsetky elektronicku servisku, ktoru mas priamo v idrive)
PeqpeK napísal:Aká je prosim ta u vas cena za výmenu oleja s tým čo k tomu patrí (predpokladám že tam robíš/vlastnis keďže to máš v podpise). G01 30d.tu
PeqpeK napísal:tu
Pilifo napísal:Tak, ze by som si to chcel dat zapisat do servisnej knizky kvoli buducemu predaju (mozno len moja utkvela predstava, ze to moze niecomu pomoctVšak keď si kúpiš origo olej a olejový filter v BMW stealershipe, tak ako by mohli zistiť, že si si ten olej vymenil mimo štandardného 30k kilometrového intervalu?
catchcash napísal:Nepomôže, v konečnom dôsledku bude každý riešiť len cenu. 😄Tak, ze by som si to chcel dat zapisat do servisnej knizky kvoli buducemu predaju (mozno len moja utkvela predstava, ze to moze niecomu pomoct)
Pilifo napísal:V takom prípade ak chceš ušetriť na výmene oleja mimo autorizák, tak to môžeš spraviť tak, že si necháš len samotnú faktúru za servis, ale do elektronickej servisky si nič zapisovať nebudeš. Tie faktúry následne ukážeš záujemcovi pri predaji a vysvetlíš mu dôvod, prečo to nemáš v serviske.
Ak chceš mať všetko nutne v serviske, tak najistejšie je si každú výmenu oleja nechať robiť v autorizáku, pretože stealershipy by brali servis mimo autorizáku ako zámienku na to, aby ti zrušili záruku. Mohol by si to súdne napadnúť, ale toto sú ťahanice, ktoré za tých pár ušetrených eur najskôr nestoja. Tuším tu aj bol pred pár rokmi nejaký user, ktorému odišiel motor na Jaguari F-Pace a Jaguar stealership mu tiež odmietol vymeniť motor v rámci záruky. Už si presne nepamätám dôvod, ale možno to bolo niečo podobné. Nakoniec to tiež musel riešiť až súdne a uhral to len na čiastočnú kulanciu.