... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:killo v alzadrive ked po 2 rokoch okukovania kupi ryzovar na cierny piatok v 20% zlave.kkt dnes dobre, stvrtok je novy pondelek na klube.
na obrazku je znazorneny :
pablo na ceste z cerpacky do tesca pre kura, a zbada parkplac do ktoreho nemusi cuvat bez kamery
/
stary po natankovani experimentalnej zmesi mixu fritovacieho oleja a trafo oleja do TDicka, s vedomim ze neni odkazany na fosilne paliva
/
undy po odrobeni 36hodinovej smeny pocas ktorych pocuval podcasty v anglictine
pablohablo napísal:killo v alzadrive ked po 2 rokoch okukovania kupi ryzovar na cierny piatok v 20% zlave.
boborjelotor napísal:vraj buduci rok predstavia verziu 2.0, ktora bude na BMW menit aj farbu smeroviek
https://www.carscoops.com/2022/01/bmws- ... ly-trippy/
spekillant napísal:ti spekuluju uz par rokov s tympodla mna aj tak picovina, to si len ludia so 7000+ mesacne budu moct dovolit, take dane zajebe eu na fosilie ze jebot.
Medzitym Mazda spekuluje s 6val rwd, som zvedavy ci to tento rok zverejnia, ale v zmysle vyvoja trhu sa mi to zda az neuveritelne
Lipo69 napísal:uz ano, par stran dozadua to ze aky grc je novy BMW XM ste uz prebrali ?
spekillant napísal:tazko povedat, tie iXkove bavoriaky ani mne nesmakuju az tak, ale nazivo som to vpodstate este nevidel. XM je len koncept, v reale to bude ktovie jak vyzerat.nijak nevybocuje z dizajnu novych bmv. cinsky low-poly hnus, mercedes to iste.
fukso ti na to aj tak povie ze sa nerozumies dizajnu a tym to je vybavene.