Nope, ja som nikde nenapisal ze s Maroskom a s obsahom jeho podania suhlasim. (verim, ze si ho ani necital, ako inak:))) Asi citas odlisnu diskusiu. Ja som skor poukazal na to, ze ma plne pravo k tomu, aby take podanie podal. To, ze neuspel (v parcialnom rozsahu), je jedna vec. A druha vec je, ze konecne US SR ako-tak rozhodol o tychto zalezitostiach. Nemam dovod rozporovat rozhodnutie US SR na onanklube, ked ho nacitane ani nemas

a komicky pises meno jedneho sudcu. Pritom odlisny zaver pripojil zvysok osadenstva, ked uz ide o komentovanie rozhodnuti US SR. Ale skus to Sladkovicovo prv, potom mozeme kecnut. Alebo vychadzajuc z Tvojej dikcie, asi inu univerzitu. Pretoze aktualne to skor citim na roven pokecu infektologa, resp. virologa a cloveka, ktory lieci ivermektinom covid.. A Ty si tu podla mna uplne, ale ze uplne mimo. Len pastujes bullshit.
Akurat Ty tu bohapusto prezentujes nazory ako vecne spravne. Ako poloboh. Pritom si vedla, ako aj tie denniky. Z pravneho hladiska obvzlast, ako to aj ten zdroj, odkial si kopiroval. Este by si mohol prist s tym, kolko je ockovany clovek infekcny :))) Dennik N ci Sme to bude? A potom budes velky tvrdas a tuto teoriu obhajovat, ako to robis aj teraz? Well, sounds funny.