Streda, 6. Októbra 2021, 10:02
ja netusim v akej forme funguje slovensky cd portal, to musi niekto iny povedat. ak by si ho chcel registrovat v inej krajine, tam to treba riesit cez zakaznicky portal vacsinou, pretoze na aktivaciu/registraciu auta na nove konto musi vediet portal do toho auta poslat overovaci kod, a kedysi to nevedelo poslat do inej krajiny, ci to dnes ide... neviem. ale ak slovensky portal funguje tak ze ma aj eshop sluzieb, carplay tam bude predpokladam.
ale teraz zasa neviem, ci connected drive sluzby uz su lifetime, alebo su stale len na prve 3 roky od kupy auta, takze by ta to este mohlo ovalit podmienkou zakupit CD sluzby, takze len na to aby si zistil, ci to mas v ponuke na aktivaciu to nebude najlepsi sposob. zisti aspon verziu idrive,
nasiel som teraz cennik z marca 2017 a tam carplay este nebol. ak sa mi mari, modelovy rok 2018 zacali robit od juna alebo jula 2017, kedy napr. dostali joystick namiesto klasickej PRND paky, niektore motory 7dct namiesto aisin 8spd, a tiez pridali carplay, ale to si naozaj pamatam velmi, velmi matne a nie som si ani na 20% isty ze to je legit., lebo tam bolo kopec takych docasnych rieseni koli euro6d temp, aj tie prevodovky kadejako prehadzovali, najprv to mala aj 20d, a trojvalce, teraz benziny po sdrive 20i maju dvojspojku, xdrive 20i ma aisin8. Rok 2018 bol divny tam sa napr. menili sedadla aj standardne namiesto tych okruhlych z Mini Countryman a niektore vybavy sa docasne nedali objednat,
takze zisti aspon kedy bolo presne auto vyrobene ak nevies a verziu toho idrivu, ale povedal by som, ze ak ma dotykovy displej, carplay tam pojde.