... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:toto je jeba. Mne sa tu smejete za blikajuce oledy, ale tuto fonty Toyotacke debunkujetekerning uplne zly, v "miles" je es uplne spojene, i je od m takisto takmer vcelku, TRIP A mi pride naozaj natiahnute do vysky a vobec. mne to taha oci. astigmatizmus mam ako pytagovoru vetu, ale aj okuliare mam po krajoch ako popolniky a v strede ako celofan, ale tym to nebude. mne ten fot pripomina comic sans. nie ze byt teda bolo nieco zle na tom, ze moje OCD je ojedinele a nikomu to nevadi.
voMacK napísal:sa chod previest a uvidite. Nemusi to byt nutne spatna volba, Honda robi CVTcka uz dlhsie takze uz by mohli byt vychytane (som nasiel nejake info ze 2014-16 mali celosvetove zvolavacky kvoli vyrobnej chybe). Nejazdil som na CVT, ale vacsina recenzii hovori, ze na taku nezainteresovanu jazdu su relativne ok. Ked viac pridas to huci, s tym treba ratat. Spolahlivost v prvych rokoch vlastnictva by mala byt fajn, otazne je co potom. Sa spytaj v Honde ci to vedia servisovat, nejaku zakladnu vymenu oleja v tom (predpokladam, ze to bude treba ale v servisnom manuali to nebude). Mazda 3 s hydromenicom nebude zaujimavejsia volba? Aka tam je cena na toho Civica?Chalosi mamka zvazuje Civic 1.0 s CVT automatom. CVT brat, ci ne?
Fuxxo napísal:robili BGP route update a nieco sa posralo, to uz sa normalny smrtelnik nedozvie co presneale sak podme teoretizovat troska neeehekeri? :-O
niekde pisu ze ich dns adresy zmizli z povrchu internetoveho
boborjelotor napísal::)ja som si toto dal do watch later lebo dnes na to naozaj nemam nalaadu, chlap ma hlas jak Ron Swanson https://www.youtube.com/watch?v=dLNDGUISTYM&t=11s
ked som chvilu guglil, tak honda tiez vola nieco ecvt, ale vraj to je nieco uplne ine ako ecvt od hondy a vlastne to nie je ani cvt ale normalna automatika plus elektrokokot.
Lipo69 napísal:alebo nieco na styl https://blogs.oracle.com/internetintelligence/longer-is-not-always-betterrobili BGP route update a nieco sa posralo, to uz sa normalny smrtelnik nedozvie co presne
to ze ludia spamuju DNS tiez nepomaha
predpokladam ze ludia co skutocne vedia pomoct sedia na homeoffice a nie v dakej zaprdenej serverovni po kutoch sveta, pravdepodobne teraz sedia v lietadle aby to fixli, my guess