... všetko o BMW ...
motorista napísal:Tak čo už, vlastníctvo E63 / E64 sa zmenilo na hru čierny peter... a pritom celkom sympatické škaredé káčatko, lenže zbav sa toho potom z nejakou minimalizovanou stratou.
motorista napísal:pocuj, ked uz ides vytrhavat z kontextu moje komentare, co ti teda aboslutne nejde, aspon by si si mal precitat cely pribehAsi škoda komentovať, len ty sám si rozumieš:
"bohuzial, za 20 tisic to nikto nekupi v stave akom to bolo, a verim tomu ze v povodnom original stave to bude relativne lahsie predajne"
(Fuxxo 25. augusta 2020)
Asi tak
úprava - doplnenie:
Á vieš ty čo, rozmyslel som si to: síce ma tu všelijako nevyberane častuješ a vyhrážaš sa ako keď malému decku vezmú hračku, ale aj tak, trochu ma hryzie svedomie, že som ti ofrflal autíčko a to sa nemá... aj ja mám pre tie šestky slabosť.
Takže tip odo mňa - možno je to mimo, možno nie. Spomínaš, že to dávaš do pôvodného stavu. Keď vidím tmavé alebo rovno čierne BMW s čiernymi ľadvinami, neviem či len na mňa to tak pôsobí, ale ten predok úplne stratí formu a identitu. OK ja to chápem že existuje nejaký stealth štýl a podobne, kde to je úmyslom.
Takže si myslím, že tomu pomôžeš keď nasadíš normálne "chrómové" ľadviny.
A tiež chápem že okrem starostí ktoré si kompletne vylíčil ti to auto prinieslo aj pozitívne zážitky a tie ti v dobrom závidím - ja som síce chvíľu obzeral jednu krásnu 650ku ale majiteľ uviedol jednu podstatnú vec nesprávne a uzavrel som to že toto nie je auto pre mňa z viacerých hľadísk.