... všetko o BMW ...
motorista napísal:650i nemá V10 v E63? (Aha dobre, tak nemalo - 650i=V8 M6=V10. Nič som nepovedal)
rapidwinner napísal:Tie casy su v pici presne od roku 1980, kedy E23 745i bola 3.2ka s turbom.
motorista napísal:mne sa nezda, ze by sa zdvihovy objem menil poctom valcovAch, kdeže sú tie krásne časy, keď posledné dvojčíslie znamenalo zdvihový objem valcov.
Čosi sa mi marilo, že 750i býval 12-valec, a teda som nesprávne dedukoval, že v rámci downsizingu takého po mníchovsky ubrali 2 valce. A oni ubrali 4
Nič, mám v tom jemný zmätok naprieč tými rôznymi radmi a generáciami.
Ale v tej E63 aspoň ešte šlo mať manuálnu prevodovku, v tej neskoršej F12/13 už boli len automaty.
Ale čo je haluz, M6 E63 bola s manuálom len v USA... asi je teda menej tých, čo by do takého GT chceli manuál.
PeqpeK napísal:mne sa nezda, ze by sa zdvihovy objem menil poctom valcov
motorista napísal:posledne dvojcislie NIKDY neznamenalo pocet valcov, a pri 650i kde je 4.8l V8, to znamena presne objem motora, tak isto ako to bolo aj pri tej 750i, ktora mala 5 litrov. 630i ma 3liter.. takze troska mimo komentar.Ach, kdeže sú tie krásne časy, keď posledné dvojčíslie znamenalo zdvihový objem valcov.
Fuxxo napísal:Len si dovolím dať do pozornosti, že v mojom príspevku, ktorý sám cituješ som napísal "(...) keď posledné dvojčíslie znamenalo zdvihový objem valcov"posledne dvojcislie NIKDY neznamenalo pocet valcov, a pri 650i kde je 4.8l V8, to znamena presne objem motora, tak isto ako to bolo aj pri tej 750i, ktora mala 5 litrov. 630i ma 3liter.. takze troska mimo komentar.
motorista napísal:Sam by som to nepovedal lepsie. Preto, hovorit striebro, mlčať zlato.Nič, mám v tom jemný zmätok naprieč tými rôznymi radmi a generáciami.