... všetko o BMW ...
DARKEN26 napísal:Emblém BMW má zvláštnu schopnosť: okrem priaznivcov určitého spôsobu konštrukcie priťahuje tiež také divné publikum - lokálne celebritky, pipénky, hlavohrude a kadejakých psychopatíkov čo sebe alebo okoliu silou mocou potrebujú niečo dokázať vlastníctvom tohto predmetu. Našiel som aj tu pár takých, čo okupujú toto fórum svojimi žlčou nasiaknutými výronmi kde len kliknem, a niekoľko ich pritakávačov - OK. Odraz reality.spaja nas laska k znacke
motorista napísal:ty si strasidelny trolLen si dovolím dať do pozornosti, že v mojom príspevku, ktorý sám cituješ som napísal "(...) keď posledné dvojčíslie znamenalo zdvihový objem valcov"
Zdvihový objem valcov je trochu iné ako ich počet...
Aj toto tvoje tvrdenie je dosť zvláštne: "(...) pri 650i kde je 4.8l V8, to znamena presne objem motora"Lebo ak by to znamenanlo "presne" objem motora, tak by sa model zjavne volal 648i
Včera niekto niekde písal ako ma tzv. rozložil (akože skôr po tom túžil a nevydalo), tak tomuto hovorím ja rozložiť, a ani som to nemal v úmysle takže len tak cvične
motorista napísal:brandizmom mozno netrpis, ale trpis na debilitu ocividneEmblém BMW má zvláštnu schopnosť: okrem priaznivcov určitého spôsobu konštrukcie priťahuje tiež také divné publikum - lokálne celebritky, pipénky, hlavohrude a kadejakých psychopatíkov čo sebe alebo okoliu silou mocou potrebujú niečo dokázať vlastníctvom tohto predmetu. Našiel som aj tu pár takých, čo okupujú toto fórum svojimi žlčou nasiaknutými výronmi kde len kliknem, a niekoľko ich pritakávačov - OK. Odraz reality.
Za seba viem, že som chcel zadný pohon, atmosférický benzínový 6valec a manuál, a keby to bol mercedes čo skoro bol, tak by ma to nijako nedeprimovalo. Alebo aj nissan, akurát to by malo turbo, ale zato dvoje dvere. Akože aspoň brandizmom netrpím
Fuxxo napísal:(...) hlavne ked tu 650i mam v garazi 7 rokov napriklad, takze celkovo vedomosti o E63 budem mat troska ine jak ty
motorista napísal:on si to aspon mohol dovolit aby to riesil, u 20rocneho vraku nekonfigurujes ale beries to co ma menej hrdze a dhlsiu platnost tk. . . Sa mi teraz marí strašne si riešil konfiguráciu toho bieleho kupé, tuším M paket + dvojlitrová nafta, tak to hovorí za všetko.