... všetko o BMW ...
marioh666 napísal:Najlepšie asi spýtať sa rovno predávajúceho kde sa vzalo, a vypýtať si VIN a zistiť čo sa dá podľa neho. Lebo toto si ani vlastná mater (teda predošlý majiteľ) nemusí spoznať(...) Este chcem poprosit ci niekto nepozna historiu tohto konkretneho vozu. (...)
motorista napísal:Jasné, pre časť spoludiskutujúcich je neprekonateľnou prekážkou, keď vozidlo nemá emkové mračítka
marioh666 napísal:mozno 4.8is? tazko povedat.. ale to ma tak dvojnasobnu spotrebu oproti hociktorej 30d a v tom velkom aute neviem ci to ide nejak zavratne lepsie pocitovo.. plus servis bude najskor drahsi o dost, aj na spotrebak aj vseobecne na diely okolo pohonuJe v X5 e53 aj nejaky V8 benzin co by stal za zvazenie?nejaky co sa nekurvi?
Fuxxo napísal:Génius, ak myslíš tú z Burgkirchenu, tak lepšia je lebo 1) má najazdené o 150 tis. km menej, 2) predávajúci tvrdí, že auto nemalo haváriu 3) nevyzerá ako po kolotočárovi a last but not least 4) Klimaanlage znamená klímu. A tá bazošová neviem dokedy má STK, táto X5 do októbra 2022 čiže dosť pravdepodobne bude OK.no ja niesom z tych akurat, kedze moja E53 ma akurat len sportsitze, xenony a webasto, ale hento co si dal ty je extremny social, a darmo budes sarkasticky palcovatta za 6000 nema vo vypise vybavy ani klimu, to uz je fakt iny level
takze netusim preco by mala byt lepsia ta za 6000 z nemecka, kym to doneses sem si na 7..
mozno 4.8is? tazko povedat.. ale to ma tak dvojnasobnu spotrebu oproti hociktorej 30d a v tom velkom aute neviem ci to ide nejak zavratne lepsie pocitovo.. plus servis bude najskor drahsi o dost, aj na spotrebak aj vseobecne na diely okolo pohonu
PetoK napísal:JJ, ta tuzba po benzine skonci po par vyjazdenych nadrziach... a potom pride hladanie M57xxx