... všetko o BMW ...
marioh666 napísal:170kW motor je slabý? Aha.3.0i je urcite na to aute slabe
motorista napísal:A pri SUV primerane výkonný motor je 1) bezpečnostné opatrenie lebo vysoká krabica je pri pokusoch o dynamickú jazdu potenciálne nebezpečná priamym zúčastneným i najbližšiemu okoliu,
starynovy napísal:Uz si si poplakal, ze nemas ani ženu ani SUV, ty prebornik?
motorista napísal:Génius, ak myslíš tú z Burgkirchenu, tak lepšia je lebo 1) má najazdené o 150 tis. km menej, 2) predávajúci tvrdí, že auto nemalo haváriu 3) nevyzerá ako po kolotočárovi a last but not least 4) Klimaanlage znamená klímu. A tá bazošová neviem dokedy má STK, táto X5 do októbra 2022 čiže dosť pravdepodobne bude OK.
Neviem ako to máš s porozumením textu, ale hore som jasne napísal, že tie tri prvé použiteľné čo som za 5 minút našiel sú len ilustratívne príklady a že je potrebné si vyhliadnuté auto preveriť.
IMHO pri 15+ ročnom aute so 150 tis. km alebo viac je na výbave najväčšie plus keď ju auto nemá
úprava doplnenie: a 6 je výkričná cena na ďalšiu diskusiu, takže tu by som to mal na značkách isto nie za 7. A rovno keby aj, furt to bude lepšie.
motorista napísal:z tychto tvojich prispevkov to priam srsi ze jediny ktory v tomto vlakne ma komplexy si tu tyKeď sa skombinuje s automatom, asi z toho nie je taký pocit dynamiky... ale dá sa nájsť aj s manuálom
PKuncik - to vieš, tuto na tom chalani cez zimu na živnosť s obľubou odhŕňajú pol metra snehu, radlica vpredu, za autom na ťažnom posýpač na vozíku s 800 kg soli, treba veľkoobjemové motory. Alebo nahodia reťaze a idú polovníkom pomáhať ku kŕmelcom vysoko v lesoch voziť seno pre srnky a jelene. Tam tiež tých aspoň 280 koní je životná nutnosť, lebo keď zapadneš, tak ich pár vypriahneš a domov ťa aj potme dovezú.
A v lete zas na ringu nejaké tie 911ky potrebuješ popreháňať, aby si sa predsa neblamoval. A pred polusom to ani nevravím.
Takže trojliter je prosto málo